Μαύροι λάθρο: Ρατσισμός στο τετράγωνο!

By Οκτωβρίου 25, 2016

Όταν ακούς τα εξευγενισμένα ΠΑΟΚια του Ιβάν, σε ανακοίνωσή τους, να διαμαρτύρονται για οριακό οφσάιτ στο αυτογκόλ που βάλανε και για την αποπνικτική κάπνα του τηγανιού στο Φάληρο, τον Αλέξη τον ποινικολόγο να μετρά τις τελικές της Α(γίας).Ε.Λ(άρισας) και τον υπέρβαρο Παππά, που για αυτό τον είπανε Καραπαππά, να δικαιολογείται για τη φορά του αέρα στην κάπνα, τότε κάνεις να ούμε μία αυτοκριτική μέσα σου.

Λες κάπου έλεος: Μήπως έχω αδικήσει τα δικά μου παιδιά ρε συ στον Αιολικό και στην Καλλονάρα για την επικοινωνιακή τους καταραμένη φτώχεια; Μήπως τρώνε υπερβολικό κρα που αφήσανε ένα πάρτυ, να γλεντήσει όλη την ομάδα, που κάνανε, αλά Πολλάκη, τρία κόπι πάστε ανακοίνωση για τις μπάλες και το δίκυκλό του Μίχου ή που εκτέθηκαν με τον Τρύφωνα, τον Σαμαρά ρε όχι τον άλλον τον καλό, που πόζαρε με την τιμημένη και μας καταντήσατε ομοφοβικούς, τρομάρα μας;

Γιατί έρχεται η στιγμή ρε σύντροφε, που ο Αιολικός, αφού δεν έχει ούτε έναν πατριώτη για να παίξει στο ρεπό του, παίρνει την απόφαση να κλοτσήσει την μπάλα με το χοτ σποτ, που μας έμαθε ο Μουζάλας. Κι από εκεί που για τον Αιολικό το πιο κοντινό σε χοτ σποτ, ήταν το ομώνυμο μπαράκι στην προκυμαία, με τις φθηνές μπύρες και τις μουσικάρες του, ξαφνικά διαβάζεις αφορισμούς για... λαθροπίθηκους. Γιατί εδώ, καλέ μου αναγνώστη, ο κλασσικός, ο μαλάκας, ο υπερπατριώτης ο Έλληνας, όχι μόνο είδε την Άρια Αιολικάρα να παίζει με απλούς λάθρο, αλλά αυτοί ήταν και μαύροι! Ρατσισμός στο τετράγωνο δηλαδή, που μαθαίναμε και στην άλγεβρα στο σχολείο, όσοι δεν ήταν όλη την ώρα ζαμανφού κι απάνω τούρλα μέσα στην τάξη, για να καταλήξουμε νομοτελειακά σήμερα να μας φταίνε για όλα, αυτοί που λιάζονται στη Μόρια!

Μπιεν σουγ, που λένε και στις γαλλόφωνες αποικίες της Αφρικής, όταν ο Ραζάκ παστέλωσε δυο εκλέρ στον Πανβουπρασιακό, τον οποίο αφενός δεν ήξερε καν ως ομάδα, αφετέρου δεν τον κέρδισε ούτε ο διεθνιστής Κωνσταντάν Παναγόπουλος ή όταν ο Άλεν Έκουε, που έτρωγε για μεσημεριανό στο ρεστοράν τρία γκουρμέ κοτόπουλα και δυο κρεμ καραμελέ, είχε έρθει στην Αιολικάρα από την εξωτική Μποαβίστα, όχι από τα Μυλέλια στο Ίππειος σαν τον πρώτο, ήταν όλα μια χαρά. Για να μη πω για τους Ολιζαντέμπες, τους Τουρέδες, τους Ιντέγες και τους Ροντρίγκες, που τους αγοράζεις και φανέλα από τη μπουτίκ, 80 ευρώ αυθεντικιά, όχι μαϊμού που γράφει και μια ψυχή, για να το παίζεις μούρη στα πέντε επί πέντε, σε αυτά τα ρημάδια τα δέκα λεπτά ποδοσφαιρικής διασημότητας που αναλογούν στον καθένα.

Αυτοί δεν ήσαν πρόσφυγες ή μετανάστες να ούμε, να μην έχουνε ψυχή. Αυτοί γεννηθήκανε παιχταράδες, δεν μπασταρδέψανε κανέναν πολιτισμό στας Ευρώπας. Όμως είπαμε: Ο κλασσικός, ο μαλάκας ο υπερπατριώτης ο Έλληνας, σήμερα που έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, πρέπει να πολιτικοποιηθεί και να έχει κιόλας δύο κωλοτρυπίδες άποψη, όχι μόνο μία. Θα σκούζει για τους λάθρο, που όταν δεν καίνε το φιλόξενο χοτ σποτ τους ή δεν μας ψειρίζουν τις ντομάτες στους μπαχτσέδες, μας κλέβουν τα πρωταθλήματα με αυτογκόλ από οφσάιτ! Να πω την αμαρτία μου, τον παραδέχομαι όμως κάπου αυτό τον αγαπημένο μου Ελληναρά. Δεν θα αφομοιωθούν ποτέ ρε δαύτοι, ειδικά στο γκρικ σόκερ, όπου έχουμε δώσει και εκεί το φως του πολιτισμού μας, χρόνια τώρα.

Και να λοιπόν, που αυτός ο Αιολικός, ο οποίος γενικά και διαχρονικά έχει επικοινωνιακό «Φατσέα», κατάφερε τώρα να κλείσει στόματα και να στείλει παγκόσμιο μήνυμα. Απλά, αυθόρμητα και ποδοσφαιρικά. Έτσι κι αλλιώς, το τόπι είναι παντού το ίδιο, σε όλες τις φυλές και μιλάει πιο ηχηρά από κάθε παπάρι, δεξιό ή αριστερό μας. Και όπως τους σεντράρω συχνά, οφείλω να τους βγάλω σήμερα το καπέλο που κάνανε αυτό το φιλικό χωρίς φρου-φρού, αλλά και που δεν κάνανε κουβέντα με τους θιγμένους ορκς.

Θέλω να πω κάτι και για τον Τόλη τον Λαλά, για ένα «σόρυ, ε» που έγραψε και μ' άρεσε: «Να είσαι ρατσιστής με αυτούς που έχουν μαύρη καρδιά. ΟΧΙ μαύρο χρώμα» είπε ο παλίκαρος. Τους ξεφούσκωσε τους τρόμπες.

Λοιπόν πάρτε και έναν Πανούση, έτσι για να γουστάρετε και α τουτ α λέρ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey