Μια βόλτα στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

20/01/2015 - 13:00 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2015 - 13:37

Το «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ» ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από οκτώ χρόνια, το 2006, στην πόλη της Μυτιλήνης, σε μια προσπάθεια από την αρχή να δημιουργήσει έναν φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο για τους πελάτες και θαμώνες του.

Καθημερινά, από νωρίς το πρωί προσφέρει μια σύντομη ή μεγαλύτερη ανάπαυλα από την καθημερινότητα, γεμάτη γεύση και άρωμα, παρέχοντας σνακς και ροφήματα για τους περαστικούς, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, με κύριο μέλημα πάντοτε την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων του, χάρη στην οποία επί τόσα χρόνια έχει την προτίμηση εκατοντάδων πελατών.

Στον άνετο χώρο του, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ρόφημα ή το ποτό σας, συνοδεύοντας την μπύρα, το ούζο, το τσίπουρο ή το κρασί με τις ανάλογες ποικιλίες, που είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσουν ξεχωριστή απόλαυση. Διαθέσιμα επίσης αρωματικό τσάι, καθώς και επιλεγμένα γλυκά που κάνουν τη διαφορά.

Παράλληλα, στις υψηλής τεχνολογίας τηλεοράσεις 60 και 50 ιντσών, οι φίλαθλοι των σπορ μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων διοργανώσεων που σας ενδιαφέρουν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ενασχόληση του Κώστα Βογιατζή, ιδιοκτήτη της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια με τον καφέ και την εστίαση, έχει ανεβάσει τον πήχυ της ποιότητας αρκετά ψηλά.

Το ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ αναλαμβάνει και κοινωνικές εκδηλώσεις Τηλ.: 2251024483

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey