"Car Shop" από τον Παναγιώτη Κρητικό στον Ποταμό!

09/05/2015 - 21:08 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2015 - 22:14

Το "Car Shop" είναι το νέο κατάστημα με είδη αυτοκινήτου στην πόλη της Μυτιλήνης. Ιδιοκτήτης του ο Παναγιώτης Κρητικός σε ένα πολύ όμορφο χώρο, ακριβώς δίπλα από το συνεργείο "Κρητικός Moto Sport", που βρίσκεται στον Ποταμό εδώ και οκτώ χρόνια!

Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο χώρο, με ιδιαίτερα προϊόντα και επώνυμα λιπαντικά, που απευθύνονται σε κοινό που "ψάχνεται" γύρω από οτιδήποτε μηχανοκίνητο. Το "Car Shop" είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Λέσβο για τα λιπαντικά της εταιρείας "BARDAHL" και για το λόγο αυτό βρέθηκε στην πόλη της Μυτιλήνης, στα εγκαίνια του νέου καταστήματος, ο σπουδαίος οδηγός με πολύ σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Δημήτρης Κύρκος, εκπροσωπώντας την εταιρεία Αφοί Κύρκου ΟΕ, που διανέμει τα προϊόντα της "BARDAHL" πανελλαδικά. Επίσης, επίσημος προσκεκλημένος ήταν και ο Θανάσης Ποδώνης, διευθυντής πωλήσεων για την Ελλάδα στην αντιπροσωπεία της "MOTUL" και των ζαντών "OZ"

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η "BARDAHL" είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή προσθέτων και λιπαντικών για πάνω από 70 χρόνια, επενδύοντας στην έρευνα και στην ανάπτυξη για να εξασφαλίσει στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων.

Στα εγκαίνια του "Car Shop" βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του αυτοκινήτου, έχοντας την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα, συνομιλώντας παράλληλα με τους ανθρώπους της επιχείρησης, που ήταν και είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τον οποιονδήποτε χρειάζεται χρήσιμες συμβουλές για οποιοδήποτε όχημα, από μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα μέχρι σκάφη και τρακτέρ.

Εκτός της εταιρείας "BARDAHL", το "Car Shop" διαθέτει και λιπαντικά "MOTUL", καθώς επίσης και ειδικά προϊόντα, όπως επώνυμες αναρτήσεις, ζάντες, εξατμίσεις, φρένα και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιεί κάποιος που αγαπάει αυτό που οδηγεί κι αυτό που χειρίζεται.

Η συμμετοχή του Παναγιώτη Κρητικού σε διάφορες διοργανώσεις των μηχανοκίνητων σπορ και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν για τις απαιτήσεις των αγώνων αυτών, δημιούργησε κάποιες συνεργασίες γύρω από συγκεκριμένα προϊόντα και πλέον οι σχέσεις αυτές μετουσιώθηκαν στην αποκλειστική αντιπροσωπεία για το Νομό Λέσβου. Στο "Car Shop", το εξειδικευμένο του προσωπικό είναι διαθέσιμο καθημερινά για να λύσει οποιαδήποτε απορία γύρω από κάθε είδους λιπαντικό, επεξηγώντας τα προτερήματα κάθε προϊόντος και την καταλληλότητα τους για κάθε κινητήρα.

CAR SHOP • Ποταμός • Μυτιλήνη • Τηλ.: 2251044454

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey