Iron Tattoo σε ένα ακόμα φεστιβάλ!

04/12/2015 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2015 - 12:43
  • Άλλη μια συμμετοχή σε μεγάλο φεστιβάλ, πως το έζησες αυτή τη φορά;

"Το δεύτερο Balkan Thessaloniki tattoo convention ήταν μια τεράστια εμπειρία, γεμάτη όμορφες στιγμές και συγκινήσεις! Για άλλη μια φορά βρέθηκα ανάμεσα σε πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα! Την δεύτερη μέρα ήμουν πλήρως αφοσιωμένος στο σχέδιο που έκανα και μετά από 5 ώρες περίπου σήκωσα το κεφάλι και συνειδητοποίησα ότι γύρω μου είχαν μαζευτεί πολλά άτομα, συνάδελφοι και θεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν τη διαδικασία. Αυτή για μένα ήταν η πιο δυνατή στιγμή στο φεστιβάλ. Ο θαυμασμός για τη δουλειά μου και η αποδοχή του κόσμου μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω και να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, θέτοντας καινούριους στόχους, πιο υψηλούς κάθε φορά."

  • Πως ήταν ο χώρος που φιλοξένησε το φεστιβάλ;

"Η αποθήκη Γ΄ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης είναι ο καταλληλότερος χώρος για τέτοιου είδους διοργανώσεις! Όλοι δούλεψαν σκληρά για να προετοιμαστεί κατάλληλα ο χώρος, η καθαριότητα και υγιεινή ήταν εμφανείς με το που έμπαινες μέσα και η ατμόσφαιρα ήταν φιλική προς όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά προς τους θεατές. Με την ευκαιρία θέλω να πω πως πρέπει να σταματήσει να φοβάται ο κόσμος και το tattoo σαν τέχνη αλλά και τα φεστιβάλ."

  • Πως σου φάνηκαν οι διαγωνισμοί των σχεδίων, η κριτική επιτροπή και τα βραβεία;

"Σίγουρα η εμπειρία της συμμετοχής και μόνο αξίζει περισσότερο από τα βραβεία. Για μένα βραβείο είναι η αποδοχή και η επιβράβευση των ίδιων των συναδέλφων μου και του κόσμου. Θέλω να πιστεύω ότι τα βραβεία πήγαν στα καλύτερα σχέδια μιας και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και το επίπεδο πολύ ανεβασμένο."

  • Ποιοι ήταν αυτοί που σε στήριξαν αυτοί τη φορά;

"Το team Iron για άλλη μια φορά έδωσε βροντερό παρόν, ένας φίλος από Μυτιλήνη ταξίδεψε την τελευταία στιγμή για να είναι κοντά μας και να με στηρίξει. Φυσικά και φίλοι από τη Θεσσαλονίκη που ήταν δίπλα μου και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από καρδιάς γιατί τα φεστιβάλ γίνονται για να έρχεται ο κόσμος πιο κοντά στην τέχνη του Tattoo. Το επόμενό μας ραντεβού είναι στην Κύπρο στο International tattoo convention στις 4, 5 και 6 Μαρτίου 2016."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey