Mytilini Sports Club

03/07/2016 - 15:36 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2016 - 15:43

Σε έναν ιδιόκτητο χώρο, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα αθλήματα του μπάσκετ και του τάε κβον ντο, το Mitilini Sports Club είναι πλέον συνυφασμένο με την ποιοτική δουλειά προπόνησης και τους εξαιρετικούς προπονητές - δασκάλους του. Μια τριετία μετά απ΄όταν άνοιξε τις πύλες του στην Παγανή (πίσω από την ΕΙΣΑΝΤΕΞ), παιδιά όλων των ηλικιών αποτελούν αθλητές του και καθημερινά μαθαίνουν τα μυστικά των δύο ολυμπιακών αθλημάτων.

Ο Γιώργος Καραμβάλης, καταξιωμένος coach στο μπάσκετ με συμμετοχή ως βοηθός προπονητή στην τεράστια πορεία του γυναικείου Αθηναϊκού, όταν κατέκτησε το triple crown, μπαίνοντας μάλιστα στο βιβλίο γκίνες ως η μοναδική αήττητη ομάδα επί 2,5 σχεδόν χρόνια, είναι υπέυθυνος του τμήματος στο Mitlini Sports Club.

Σταύρος Γεωργακάκης και Μεταξία Λάτση διδάσκουν το τάε κβον ντο, ενώ μεταξύ των προπονήσεων ο σύλλογος διοργανώνει και σπουδαία σεμινάρια με προσκεκλημένους κορυφαίους του αθλήματος σε όλο τον κόσμο!

Εγγραφές γίνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2251034557 και 6978521411 ή εναλλακτικά με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η στήλη Advertorial για το Mytilini Sports Club

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey