Παιδικός σταθμός "Do-Re-Mi"

07/12/2016 - 15:40 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2016 - 20:49

Σε ένα χώρο 140τμ, άριστα διακοσμημένο και κατάλληλα διαμορφωμένο για την ασφαλή δραστηριότητα παιδιών, ο παιδικός σταθμός «Do-Re-Mi» προσφέρει εδώ και τέσσερα χρόνια παιδαγωγικές δραστηριότητες με ασφάλεια, προετοιμάζοντας τα παιδιά για το σχολείο, αργότερα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, με νηπιαγωγούς και ειδική ζωγράφο για τα εικαστικά, εγγυάται παράλληλα όχι μόνο τη σωστή διαπαιδαγώγηση, αλλά και τη ψυχαγωγία των παιδιών. Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δραστηριότητες όπως η ρυθμική μουσικοκινητική αγωγή, η δραματοποίηση παραμυθιών, το κουκλοθέατρο, εικαστικά, κηπουρική, καθώς και κατασκευές από πηλό, καλλιεργώντας έτσι τη δημιουργικότητα των παιδιών. Σε σταθερή βάση, δύο φορές κάθε μήνα, τον παιδικό σταθμό επισκέπτεται παιδίατρος, εξετάζοντάς τα, καθώς και λογοθεραπεύτρια, ενώ πραγματοποιούνται σεμινάρια προς τους γονείς από ειδικό παιδοψυχολόγο.

Η γωνιά του βιβλίου

Στον παιδικό σταθμό «Do-Re-Mi» τα παιδιά βρίσκουν την αγάπη από τους παιδαγωγούς, δημιουργώντας από κοινού ένα όμορφο περιβάλλον, ώστε να νιώθουν πραγματικά σαν στο σπίτι τους. Ο χώρος είναι πρόσφατα ανακαινισμένος, με καινούρια έπιπλα και πολλές, νέες, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παιδικός σταθμός «Do-Re-Mi» δέχεται και παιδιά μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 15:00

Παιδικός σταθμός «Do-Re-Mi»
Ασκληπιού 82
Τηλ.: 2251034547 & 6974805502
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η γωνιά των καθημερινών δραστηριοτήτων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey