Φανέλες της ΑΕΛΚ χωρίς σήμα!

25/11/2015 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 25/11/2015 - 13:03

Ένας παρατηρητικός αναγνώστης του "SL" και φίλος της ΑΕΛΚ, στη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα των Καλλονιατών στα Γιάννενα, διαπίστωσε κάτι που προκάλεσε εντύπωση στον ίδιο και στην παρέα του, το οποίο μοιράστηκε με τη στήλη.

Τουλάχιστον δύο εκ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛΚ φορούσαν φανέλες, στις οποίες δεν υπήρχε τυπωμένο το σήμα της ομάδας! Συγκεκριμένα, τόσο ο Κενάν Μπαργκάν όσο και ο Νίκος Καλτσάς φάνηκε ξεκάθαρα στους τηλεοπτικούς δέκτες πως δεν είχαν το λογότυπο της ΑΕΛΚ στο σημείο του στήθους, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες του αγώνα.

Προφανώς, οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ υπέπεσαν σε σοβαρή παράλειψη, αφού κάτι αντίστοιχο -για διαφορετικούς όμως λόγους- είχε να παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια! Συγκεκριμένα, την περίοδο που οι διοικήσεις του Αιγάλεω και του Ηλυσιακού προσπάθησαν να συγχωνευτούν, όμως λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών που καθυστερούσαν την επικύρωση της, αναγκάστηκαν για αρκετό διάστημα να αγωνίζονται με... σκέτες φανέλες στα επίσημα παιχνίδια τους και μάλιστα άσχετου χρώματος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey