Από το Μόναχο στον... Πολιχνίτο!

06/12/2015 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2015 - 12:37

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται ο συντοπίτης μας ατζέντης FIFA, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, ο οποίος διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με το νησί της Λέσβου.

Κατά την παρουσία του για επαγγελματικούς λόγους, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί χθες τον Πολιχνίτο, όπου αγωνιζόταν ο Αίγειρος Μυστεγνών, χωριό από το οποίο κατάγεται η οικογένειά του. Μάλιστα, αποζημιώθηκε από την ευρεία νίκη με 1-5, που διατηρεί την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου.

Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως ο εκ Μυστεγνών ατζέντης βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Allianz Arena του Μονάχου, για την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό, θα... σοκαριστεί πολιτισμικά από τις διαφορές, ωστόσο όπως δήλωσε στο "SL" ο ίδιος, το χάρηκε ιδιαίτερα: "Ήταν πραγματικά μεγάλη μου χαρά να μπορέσεω να παρακολουθήσω από κοντά την ομάδα του χωριού μου. Ο Αίγειρος Μυστεγνών έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να συγχαρώ και δημόσια τη διοίκηση του Στρατή Μπότη. Η δουλειά που γίνεται με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο είναι πολύ σημαντική. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και γιατί όχι να την καμαρώσουμε του χρόνου στη Γ' Εθνική." 

Ασημάκης και Αχιλλέας Χατζηνικολάου, στο Allianz Arena του Μονάχου, στο πρόσφατο ματς Μπάγερν-Ολυμπιακού για το Champions League

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey