Όταν ο Χρόνης συνάντησε Λοντίγκιν, Τίμοστσουκ! [pics]

18/03/2017 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2017 - 14:50

Στη Ρωσία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες, ο Παναγιώτης Χρόνης μαζί με τον φίλο και συνεργάτη Ιγνάτη Ψωμά, ο οποίος διατηρεί το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων IGFA, στην προκυμαία.

Σκοπός του ταξιδιού τους ήταν η επίσκεψη στη MITT 2017, τη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας, όμως ως γνήσιοι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και την Αγία Πετρούπολη, όπου η Ζενίτ υποδέχεται αύριο την Άρσεναλ Τούλα, κυνηγώντας την πρωτοπόρο Σπάρτακ Μόσχας για τον τίτλο.

Οι δυο τους είχαν μια ξεχωριστή συνάντηση σήμερα, όταν στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης μοιράστηκαν λίγο χρόνο με τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν και τον πολύπειρο Ουκρανό μέσο Ανατόλι Τίμοστσουκ. Μάλιστα, ο 26χρονος τερματοφύλακας που μεγάλωσε στην Ελλάδα από την ηλικία των 10 ετών, χάρισε στον Παναγιώτη Χρόνη φανέλες του από αγώνα της Ρωσίας με τη Σουηδία, με την υπογραφή του και φυσικά βγήκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες ως ανάμνηση αυτής της συνάντησης.

Αν Ιγνάτης και Παναγιώτης "σκόραραν" έτσι εκτός γηπέδου, δεν μπορούμε να φανταστούμε το μέγεθος της επιτυχίας τους στο πρωταρχικό σκοπό του ταξιδιού τους στη Ρωσία. Καλή επιστροφή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey