Συνάντηση ομάδων και ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου

26/07/2017 - 16:25 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2017 - 17:07

Συνάντηση μεταξύ των ομάδων που θα συμμετάσχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου στο μπάσκετ και της διοργανώτριας αρχής, θα διεξαχθεί το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Silver Bay".

Συγκεκριμένα, στις 19:00, εκπρόσωποι των ομάδων θα συζητήσουν με τους ανθρώπους της τοπικής επιτροπής θέματα που αφορούν στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, το χρονικό πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης και διάφορα άλλα λειτουργικά ζητήματα.

Όπως προκύπτει, όλα δείχνουν ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ανδρών θα διεξαχθεί εκ νέου με 10 ομάδες. Παρά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Αρίωνα Μυτιλήνης, αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ του Ερμή Παμφίλων, κάτι που διατηρεί αναλλοίωτο τον αριθμό των ομάδων στην κατηγορία.

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει και τα πρωταθλήματα των υπολοίπων κατηγοριών, με τις αναπτυξιακές ηλικίες σε πρώτο πλάνο, ειδικά από τη στιγμή που φέτος η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί την ολοκλήρωσή τους νωρίτερα απ' ότι πέρυσι, λόγω των εορτών του Πάσχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey