Πρεμιέρα στις 28 Οκτώβρη με 10 ομάδες

27/07/2017 - 16:06 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2017 - 22:04

Με 10 ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου στο μπάσκετ των ανδρών, όπως επισημοποιήθηκε στη συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των ομάδων, χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Silver Bay".

Όπως είχε επισημανθεί, ο Αρίων Μυτιλήνης δεν θα συμμετάσχει φέτος σε καμία διοργάνωση, αναστέλλοντας τη λειτουργία του. Ωστόσο δήλωσε συμμετοχή το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ του Ερμή Παμφίλων, καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε προσωρινά, όσο κι αν είναι λυπηρό που ένας ιστορικός σύλλογος δεν κατόρθωσε να βρει λύση, ώστε να συνεχίσει την παρουσία του. Απών θα είναι φέτος πάντως και ο Αιγέας Πλωμαρίου, που θα λάβει μέρος μόνο στις αναπτυξιακές ηλικίες. Οι υπόλοιπες ομάδες της Α' Κατηγορίας είναι οι: Αιολικός, Αίολος Μυτιλήνης, ΑΟ Μυτιλήνης, Αρισβαίος Καλλονής, Αχιλλέας Πέτρας, Θησέας Παναγιούδας, Ολυμπιάς Μηθύμνης, Παλλεσβιακός και Παπάδος Γέρας.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου και μάλιστα με ντέρμπι, αφού το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής περιλαμβάνει τη συνάντηση των περσινών φιναλίστ του τελικού:

1η Αγωνιστική (28/10)

Θησέας Παναγιούδας-Αρισβαίος Καλλονής
ΑΟ Μυτιλήνης-Ολυμπιάς Μηθύμνης
Παλλεσβιακός-Παπάδος Γέρας
Ερμής Παμφίλων-Αχιλλέας Πέτρας
Αίολος Μυτιλήνης-Αιολικός



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey