Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από Ερμή Παμφίλων

14/11/2017 - 16:04

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του Ερμή Παμφίλων, στην οποία γνωστοποιούνται στο ευρύ κοινό συμπεριφορές παικτών της αντίπαλης ομάδας του Αίολου Μυτιλήνης, στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, το Σάββατο για την 3η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας ανδρών ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου.

Αναλυτικά: "Το περασμένο Σάββατο στον αγώνα αντρικού πρωταθλήματος Ερμής Παμφίλων – Αίολος Μυτιλήνης, κάποιοι αθλητές της φιλοξενούμενης ομάδας εν ώρα αγώνα έφυγαν από τον πάγκο, διέσχισαν το γήπεδο κινούμενοι προς την εξέδρα και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, πήδηξαν το κάγκελο και βρέθηκαν στην εξέδρα!

Την ίδια εποχή που αθλητής άλλης ομάδας τιμωρήθηκε  με 6 (!) αγωνιστικές ποινή για την απρεπή συμπεριφορά του σε έναν αγώνα, οι παίχτες του Αιόλου που βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις, δε θα τιμωρηθούν!!! Για ποιο λόγο; Ο λόγος έχει να κάνει με το φύλλο αγώνα, αλλά η μετριοπαθέστατη αυτή ανακοίνωση δεν έχει στόχο να δικάσει, να αποδώσει ευθύνες ή να ζητήσει τιμωρίες. Ο στόχος της είναι διττός και απλός.

Να ενημερώσει τους μη γνωρίζοντες για το ακριβές περιστατικό και να ζητήσει ΙΣΟΤΗΤΑ. Από όλους. Και όχι διακρίσεις. Επιτηδευμένες ή μη.

ΓΠΕΣ ΕΡΜΗΣ ΠΑΜΦΙΛΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey