Σε camp στην Ικαρία ο Αλμπάνης!

27/07/2016 - 19:53 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2016 - 20:31

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μπασκετική διοργάνωση θα λάβει μέρος ο Μυτιληνιός προπονητής Στρατής Αλμπάνης, που οδήγησε φέτος τον Αιολικό στον τελικό του πρωταθλήματος ανδρών.

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο νησί της Ικαρίας για το 1ο "IKAROS Basketball Camp", που διοργανώνει στις 7 και 8 Αυγούστου ο σύλλογος του νησιού. Το camp θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου και σε αυτό θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 7-15 ετών, τα οποία θα γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος από επτά αθλητές και προπονητές, που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους στο χώρο του Αιγαίου. Πλην του Στρατή Αλμπάνη, θα κοουτσάρουν επίσης οι Δημήτρης Βαρβούνης, Στέργιος Μυτιληνού, Νίκος Καλαμαάς, Γιώργος Βαρβούνης, Σωκράτης Κουλουμπής και Νόνη Τσίτουρα. Υπεύθυνοι του camp είναι επίσης οι Δημοσθένης Κουλουμπής και Χρήστος Παπαδημητρίου.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα ασχοληθούν με την εκμάθηση και βελτίωση της τεχνικής, την ενδυνάμωση, καθώς επίσης θα λάβουν συμβουλές από ειδικούς για την ψυχολογία και τη σωστή διατροφή. Επίσης θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις και διάφορα παιχνίδια. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ κατ' άτομο, ενώ επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών είναι και ο διεθνής σέντερ Γιώργος Μπόγρης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey