Επισκέφτηκε τη Χίο ο Σαλαβός

15/06/2017 - 12:38 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2017 - 18:39

 

Στα πλαίσια των συναντήσεων με τους συνδέσμους – μέλη της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ), πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες επίσκεψη του Σπύρου Σαλαβού στη γειτονική Χίο.

Το μέλος τoυ διοικητικού συμβουλίου της ΟΔΚΕ, που έχει αναλάβει περιφερειακό ρόλο σε όλο το Αιγαίο, εποπτεύοντας πέραν της Λέσβου, τη Χίο, τη Σάμο, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είχε συνάντηση με τους διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του  ΒΑΟΛ, την περασμένη Δευτέρα (12/6).

Στη διάρκεια αυτής, έγινε παρουσίαση των στόχων της νέας διοίκησης της ΟΔΚΕ, που αφορούν στην ανάπτυξη των Συνδέσμων, ενώ συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χιώτες διαιτητές. Στο τέλος ο Σπύρος Σαλαβός, που είναι και καθηγητής διαιτησίας, έκανε επισημάνσεις επί των κανονισμών του αθλήματος.

Η νέα διοίκηση της ΟΔΚΕ θα προσπαθήσει να έχει συνεχή επικοινωνία με τους νησιωτικούς συνδέσμους, διαμέσου του Σπύρου Σαλαβού, φέρνοντας τες σε επαφή και με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, ώστε να επιτευχθεί ο βέλτιστος συντονισμός δράσεων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey