Και η ΤΕ Λέσβου στο ΔΣ της ΕΟΚ

05/10/2011 - 10:52 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2011 - 11:08

Ταξίδι αστραπή στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου, Δημήτρης Κουκουνιάς, για να παρευρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με θέμα ημερήσιας διάταξης τις περικοπές που γίνονται προς τις Ομοσπονδίες από την Πολιτεία.

Μετά το πέρας του ΔΣ της ΕΟΚ, ο Πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε: "Ο αθλητισμός είναι κοινωνική έκφραση και δεν μπορεί, όταν η κοινωνία υποφέρει, να λειτουργεί αποκομμένα από την πραγματικότητα που δημιουργείται.

Δεν είμαστε όμως διατεθειμένοι να αποδεχθούμε περικοπές του είδους και του επιπέδου που τελεσιγραφικά της παρουσιάστηκαν από τη ΓΓΑ και θα προχωρήσει σε μια σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να εξευρεθούν τα ποσά τα οποία θα βεβαιούν για την εύρυθμο πορεία και λειτουργία του αθλήματος.

Θα περιμένουμε λίγες μέρες να σταλούν εγγράφως και οι κατευθύνσεις για το πως θα συνεχίσουμε σε όλη την Ελλάδα το μπάσκετ. Τα σίγουρο είναι ότι δε σταματάμε τα πρωταθλήματα. Θα έχουμε αλλαγές στη διεξαγωγή τους αλλά δε σταματάμε..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey