Τέλος ο Ζούρος από τη Ζαλγκίρις!

21/10/2011 - 10:28 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2011 - 10:48

Ο Μυτιληνιός προπονητής Ηλίας Ζούρος αποθεώθηκε από τους πρώην παίκτες του, οι οποίοι τον εντόπισαν στο γήπεδο της Ζαλγκίρις και ένας-ένας πήγαν να τον αγκαλιάσουν και να τον αποχαιρετίσουν, μετά το παράδοξο τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Κάουνας.

Βλέπετε, ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης των Λιθουανών Βλαντιμίρ Ρομανόφ όχι μόνο απέλυσε τον 45χρονο ομοσπονδιακό προπονητή για αστείο λόγο ("αν έβαζες τον Καλνιέτις δύο λεπτά νωρίτερα, θα είχαμε κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας", φέρεται να του είπε ξεχνώντας ότι ο διεθνής γκαρντ είχε νοσηλευτεί με γαστρεντερίτιδα και έπαιζε εξαντλημένος), αλλά του έστειλε και εξώδικο, ζητώντας του να μην πλησιάσει τους παίκτες, άρα και απαγορεύοντάς του να πάει στο γήπεδο.

Ο Ζούρος, όμως, έκανε του κεφαλιού του. "Στην προπόνηση δε θα πάω για να τους χαιρετίσω, αλλά στο γήπεδο δεν μπορεί να μου απαγορεύσει κανείς να πάω ως φίλαθλος", απάντησε ο Ελληνας κόουτς, ο οποίος εμφανίστηκε στην «Ζαλγκίριο Αρένα» για το χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος της Ζαλγκίρις.

Μόλις τον εντόπισε ο αρχηγός Παούλιους Γιανκούνας, φώναξε τους συμπαίκτες του και ένας-ένας άρχισαν να τον αγκαλιάζουν και να απαθανατίζονται οι στιγμές από τους φωτογράφους. Η σκηνή θύμισε τον… "κύκλο των χαμένων ποιητών", όπου οι μαθητές ανεβαίνουν στα θρανία για να τιμήσουν τον καθηγητή τους δημιουργώντας μια έντονη συναισθηματική κατάσταση.

Κάπως έτσι αισθάνθηκε και ο Ζούρος, ο οποίος δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, ενώ την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης της Ζαλγκίρις Κάουνας μπήκε στη σουίτα του για να κρυφτεί και δεν εμφανίστηκε μέχρι το τέλος του ματς.

Για την ιστορία η Ζαλγκίρις νίκησε με 91-74 την Πιένο Πασβάλις υπό τις οδηγίες του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή Βιτόλντας Μασάλσκις.

Το… μαγικό πρόγραμμα που συμβουλεύεται ο Ρομανόφ και το οποίο βασίζεται σε αστερισμούς και ζώδια, έβγαλε πάλι τα λεφτά του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey