Στην Εφές ο Ηλίας Ζούρος!

28/02/2012 - 14:51 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2012 - 15:20

Στην Τουρκία και στον πάγκο της Εφές Αναντολού θα κάθεται ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος θα συνεχίσει παράλληλα, ως ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας.

Η τουρκική ομάδα έδωσε τα χέρια με το Μυτιληνιό ομοσπονδιακό τεχνικό και λίγο αργότερα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους μετά το διαζύγιό της με τον Ουφούκ Σαρίτσα.

Τα αρνητικά αποτελέσματα της Εφές ανάγκασαν την διοίκηση της να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς οι δύο ήττες από τον Ολυμπιακό στο Top 16 της Ευρωλίγκας την άφησαν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Ο γενικός διευθυντής της Εφές, Ενγκίν Οζερχούν τόνισε αμέσως μετά την πρόσληψη του Έλληνα προπονητή: «Δυστυχώς τα αποτελέσματα μας έφεραν στο σημείο να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Ουφούκ Σαρίτσα. Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ηλίας Ζούρος, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν».

(πηγή: gazzetta.gr)

Έτσι άλλη μία μεγάλη διάκριση και πρόκληση φυσικά για τον συντοπίτη μας τεχνικό διανοίγεται μπροστά του, στην τρίτη θητεία του σε ευρωπαϊκή ομάδα μετά τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τη Ρασίνγκ Παρί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey