Τις... Τετάρτες η συνέχεια του Κυπέλλου!

23/09/2016 - 18:00

Η συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης και το γεγονός πως οι εργασίες στο παρκέ τράβηξαν λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο, αναγκάζει την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου να ολοκληρώσει σε... δόσεις το Κύπελλο "Γέωργιος Καρέκος" στους άνδρες.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί μόνο οι αγώνες της Α' Φάσης και εκκρεμούν οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός. Εάν ο Δήμος Λέσβου παρέδιδε προς χρήση το Κλειστό Νεάπολης αυτό το σαββατοκύριακο θα μπορούσε η διοργάνωση να τελειώσει μέσα σε μια εβδομάδα. Πλέον όμως, με τα υπάρχοντα δεδομένα, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Έτσι, η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου προσανατολίζεται να ολοκληρώσει το Κύπελλο μέσα από διαδοχικές Τετάρτες, κατά τις οποίες θα πραγματοποιείται και ένα ματς, αφού η συγκεκριμένη ημέρα είναι και προπονητική για τους συλλόγους μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ. Επομένως, αν δεν υπάρχουν τίποτα απροσδιόριστες καθυστερήσεις, οι εναπομείναντες αγώνες θα έχουν ολοκληρωθεί σε βάθος διμήνου. Επίσημη ενημέρωση αναμένεται από την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου τις επόμενες ημέρες.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey