Η παρακάμερα του «SL» από τον τελικό!

23/10/2017 - 09:31 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2017 - 09:51

Ο Παπάδος Γέρας κατέκτησε για 10η φορά στην ιστορία του το Κύπελλο Λέσβου "Γεώργιος Καρέκος", νικώντας αυτή τη φορά τον Παλλεσβιακό στον τελικό με 67-74.

Ο Παλλεσβιακός ήταν άξιος φιναλίστ, παρότι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έδειξε να μην έχει καθαρό μυαλό για να περάσεια; μπροστά στο σκορ και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την ανατροπή.

Ο αγώνας είχε θεαματικές φάσεις, αλλά οι δύο ομάδες έδειξαν πως χρειάζονται προπόνηση στις... βολές, χάνοντας τις περισσότερες από όσες εκτέλεσαν!

Ελένη Μαριγλή και Κώστας Ροδίτης εφάρμοσαν αρκετές φορές το νέους κανονισμούς για τα βήματα και το αντιαθλητικό φάουλ, μοιράζοντας βέβαια και αρκετές τεχνικές ποινές Στους ευέξαπτους των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Μπουρούς σήκωσε, ως αρχηγός, την κούπα του Κυπέλλου Λέσβου, παραλαμβάνοντας την από τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρη Κουκουνιά.

Γιάννης και Γρηγόρης Ζεστός οδήγησαν για μια ακόμα χρονιά τον Παπάδο Γέρας στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο προπονητής Γιώργος Μάγειρας ανάμεσα στα "παιδιά" του, Ζενελάι, Μουλαρογιάννη, Γκορόγια και Παούρη, με τα οποία συνεργάστηκε στον Αρίωνα Μυτιλήνης.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey