Mε τέσσερις διαιτητές στις εθνικές κατηγορίες

25/09/2016 - 17:33

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους οι τέσσερις διαιτητές, που εκπροσωπούν το νησί μας στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Τόσο η Ελένη Μαριγλή, όσο και οι Κώστας Ροδίτης, Παναγιώτης Σωτηρχέλλης, Μάκης Μυλωνάς θα σφυρίξουν και φέτος αγώνες των διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το ετήσιο σεμινάριο Β' - Γ' εθνικών κατηγοριών πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (17-18/9) στην Αθήνα. Εκεί, πέραν της ενημέρωσης των κανονισμών, του πειθαρχικού ελέγχου και άλλων διαιτητικών κομματιών, που δίδαξε ο εθνικός καθηγητής Κώστας Κορομηλάς, οι διαιτητές υποβλήθηκαν σε γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις. Από την πλευρά του ΣΕΔΚΑ Λέσβου, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις τους οι Κώστας Ροδίτης, Παναγιώτης Σωτηρχέλλης, Μάκης Μυλωνάς, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν και τη νέα αγωνιστική χρονιά στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η Πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ Λέσβου Ελένη Μαριγλή, μεταξύ των Γιώργου Ξανθού (διαιτητής Α1) Άρη Φάκαρου (Προέδρου Συνδ. Δωδεκανήσων), Βαλάντη Κοντίλη (Προέδρου Συνδ. Χίου) και Πλούταρχου Ελευθεριάδη (Προέδρου Συνδ. Κιλκίς)

Το επόμενο τριήμερο (19-21/9) διεξήχθη στην Πάτρα το αντίστοιχο σεμινάριο για διαιτητές που βρίσκονται στην Α1 και Α2 κατηγορία Εκεί δίδαξαν οι δύο εθνικοί καθηγητές Νίκος Πιτσίλκας και Κώστας Κορομηλάς, αλλά και ο Κώστας Ρήγας, που μίλησε στους διαιτητές για κάποια σημαντικά διαιτητικά θέματα. Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, καθώς και σύσσωμα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι διαιτητές υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις. Το ΣΕΔΚΑ Λέσβυ εκπροσώπησε η Ελένη Μαριγλή, που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις της.

Ακολούθησε μια όμορφη εκδήλωση από το Σύνδεσμο Αχαΐας, για τον εορτασμό 40 χρόνων από την ίδρυση του. Ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου, σε ανακοίνωσή του, εκφράζει την αμέριστη ευγνωμοσύνη του για την άψογη φιλοξενία που παρείχε ο Σύνδεσμος Αχαΐας, ευχόμενος να συνεχίσει το έργο του με το ίδιο πάθος και τον ίδιο επαγγελματισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey