Θησέας: "Να επιδιώξουμε την αποκέντρωση"

05/12/2016 - 13:48 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2016 - 14:02

Με έγγραφό του προς την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου ο Θησέας Παναγιούδας επαναφέρει ένα προ μηνών αίτημά του αναφορικά με τη διεξαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων αγώνων στις έδρες των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα, ώστε να μην διεξάγεται η πλειοψηφία τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Η διοίκηση του Θησέα επιμένει στην αποκέντρωση, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσουν οι ομάδες των χωριών τα γήπεδά τους, δίνοντας εκεί τους επίσημους αγώνες τους. Κάτι που πάντως συμβαίνει ως ένα βαθμό και φέτος, από το ξεκίνημα της χρονιάς, με την ομάδα της Παναγιούδας να ζητά από την Τοπική Επιτροπή του αθλήματος να υιοθετήσει το μέτρο με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη.

Μιλώντας στο "SL" η πρόεδρος του Θησέα Παναγιούδας Νάντια Χατζησάββα επεσήμανε: "Ουσιαστικά πρόκειται για μια πρόταση προς τη διοργανώτρια αρχή, ώστε κάθε ομάδα που έχει έδρα εκτός της πόλης της Μυτιλήνης να χρησιμοποιεί το γήπεδό της στους αγώνες πρωταθλήματος. Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί αφ' ενός η αποκέντρωση του αθλήματος και η αποσυμφόρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης, αφ' ετέρου η συμμετοχή και η αλληλεπίδραση των τοπικών κοινωνιών με τις ομάδες τους. Αντιλαμβανόμαστε ότι για λόγους ανωτέρας βίας, όπως οι κακές καιρικές συνθήκες, μπορεί να επιλεγεί το Κλειστό Νεάπολης ως έδρα κάποιων αγώνων, αλλά πιστεύουμε ότι το να υιοθετηθεί το συγκεκριμένο μέτρο εξ' ολοκλήρου από την Τοπική Επιτροπή μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει τόσο στο άθλημα, όσο και στις ομάδες."

Αναλυτικά, η επιστολή του Θησέα Παναγιούδας, που όπως προκύπτει είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, ως μέτρο πίεσης, αν και η μη συμμετοχή σε κάποιον τελικό είναι τραβηγμένη και επισύρει ποινές από την ομοσπονδία: 

"Κύριε πρόεδρε της Επιτροπής πρωταθλήματος,

Χωρίς να λάβουμε καμιά απάντηση στο προηγούμενο έγγραφο μας (όπως αναφέρετε στην σχετική), λάβαμε τα προγράμματα του Β Γύρου και των Τελικών των πρωταθλημάτων Υποδομής της ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ. Πρόθεση του συλλόγου μας είναι να μην συμμετάσχει σε κανένα τελικό, μικρό ή μεγάλο -εφόσον προκριθεί-, αν δεν εξασφαλιστεί ότι οι αγώνες ΔΕΝ θα γίνονται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, -ΜΟΝΙΜΩΣ- που αποτελεί έδρα των ομάδων της Μυτιλήνης , στα πρωταθλήματα υποδομών.

Παρακαλούμε για την επανεξέταση του θέματος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ Ι.

Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΟΥ Ν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey