Έκοψε την πίτα του ο Θησέας Παναγιούδας

06/01/2017 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2017 - 14:42

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας του πραγματοποίησε το πρωί ο Θησέας, στην αίθουσα εκδηλώσεων των σχολών του ΟΑΕΔ, στην Παναγιούδα.

Παρών εκ μέρους της Περιφέρειας Β. Αιγαίου ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρης Κουκουνιάς.

Προηγήθηκε μια παρουσίαση από τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Δ. Μπούμπα της νεολαίας της Παναγιούδας κατά το παρελθόν, γύρω από τον προσκοπισμό, με πολλές ρετρό φωτογραφίες. Ακολούθησε ο αγωνιστικός απολογισμός του συλλόγου από τον Σπύρο Σαλαβό και αμέσως μετά έγιναν βραβεύσεις σε παλιούς αθλητές του Θησέα Παναγιούδας, όπως την Βικτ. Δήμου και του Θ. Τρακέλλη, ενώ τιμήθηκαν ακόμα ο Μιχ. Ταμβακέλλης και ο Τάσ. Μπρούζας. Τέλος, δόθηκαν αρκετά δώρα για το φλουρί της βασιλόπιτας και άπαντες ευχήθηκαν ο σύλλογος να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και μέσα στο 2017.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey