Σε εξέλιξη οι σχολικοί αγώνες

30/01/2017 - 13:06

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχολικοί αγώνες λυκείων της Λέσβου με τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ.

Οι αγώνες, που διεξάγονται στα γήπεδα Λουτρών, Γέρας, Καλλονής και το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, είναι συναρπαστικοί με τους νεαρούς μαθητές-αθλητές να ξεδιπλώνουν το αγωνιστικό τους ταλέντο, αλλά και το εξαιρετικό τους αθλητικό ήθος. Σημειώνεται ότι το κίνητρο των μαθητών είναι η διάκριση στον Νομό Λέσβου και ακολούθως η αντιπροσώπευση του σχολείου τους στην επόμενη περιφερειακή φάση.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ιωάννης Τσιόπας συγχαίρει τους συμμετέχοντες, καθώς και τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, για την άψογη συμπεριφορά που έχουν επιδείξει οι ομάδες σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, κάτι που συνάδει και με το πνεύμα του "ευ αγωνίζεσθαι", το οποίο διέπει το σχολικό αθλητισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι τη διοργάνωση των αγώνων έχει επωμιστεί με επιτυχία η ομάδα φυσικής αγωγής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey