Εκλέχθηκε ο Σαλαβός στο ΔΣ της ΟΔΚΕ!

05/02/2017 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2017 - 18:47

Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (ΣΕΔΚΑΛ) θα έχει εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΟΔΚΕ), μετά την εκλογή του Μυτιληνιού Σπύρου Σαλαβού, κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες.

Ο Λέσβιος διαιτητής ψηφίστηκε από 14 Συνδέσμους, σε σύνολο 24 σε όλη την Ελλάδα και αναδείχθηκε έτσι τέταρτος σε ψήφους μεταξύ όσων είχαν θέσει υποψηφιότητα. Έγινε έτσι ο πρώτος σύμβουλος από το νησί μας, που θα συμμετέχει στη διοίκηση της ΟΔΚΕ.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Μπούσια, Αντιπρόεδρο τον Μιχαήλ Δούκα, Γενικό Γραμματέα τον Παναγιώτη Ντάβαρη (μέχρι πρότινος πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής), Ειδικό Γραμματέα τον Παντελή Ελευθεριάδη, Ταμία τον Γιώργο Μιναρετζόπουλο και μέλη τους Σπύρο Σαλαβό και Βενιαμίν Θωμόπουλο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σπύρο Σαλαβό για την εκλογή του. Το "SL" του εύχεται να είναι σιδεροκέφαλος στα νέα του καθήκοντα.

UPDATE

Η ανακοίνωση του ΣΕΔΚΑ Λέσβου:

"Το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 5.2.2017 στην Αθήνα για εκλογή νέου Δ.Σ της ΟΔΚΕ, εκφράζει την αμέριστη χαρά του για την εκλογή του μέλους του, ΣΑΛΑΒΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και του εύχεται καλή επιτυχία σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο έργο που καλείται να υπηρετήσει.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που εκλέχθηκαν και εύχεται το νέο Δ.Σ της ΟΔΚΕ να χαράξει δρόμους με σκοπό της πρόοδο της Ελληνικής Διαιτησίας. Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey