Μπασκετικοί αγώνες ζωής!

07/02/2017 - 19:28 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2017 - 19:50

Τις δυνάμεις της για καλό σκοπό ενώνει η μπασκετική κοινότητα της Λέσβου, προκειμένου να ενισχύσει έναν 19χρονο συμπολίτη μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου και τη συμπαράσταση όλων των ομάδων, διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, φιλανθρωπικούς αγώνες μπάσκετ, επιλέκτων της Α' Κατηγορίας ανδρών αλλά και βετεράνων, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια του νεαρού συμπολίτη μας.

Ήδη, από σήμερα, οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει να διαθέτουν συμβολικές προσκλήσεις για την ημέρα των αγώνων, αντί του συμβολικού ποσού των 5€, με τη συνεισφορά του καθενός να καθορίζεται από τη διάθεση, αλλά και τις δυνατότητές του. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν επικοινωνούν με την Ελένη Μαριγλή και την Ντίνα Κωστακέλλη από τον ΣΕΔΚΑΛ ή εναλλακτικά με την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου. 

Πρόκειται για δύο μπασκετικούς αγώνες ζωής, τους οποίους σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Λέσβου οφείλει να υποστηρίξει με θέρμη. Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα του νησιού "SportLesvos.gr" και η πρώτη σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα στο Νομό Λέσβου, "Εμπρός". 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey