Οι βετεράνοι και οι ομάδες των επιλέκτων

10/02/2017 - 17:13 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2017 - 17:31

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου και τη συμπαράσταση όλων των ομάδων, διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (20:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, φιλανθρωπικούς αγώνες μπάσκετ, επιλέκτων της Α' Κατηγορίας ανδρών αλλά και βετεράνων, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα, τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια νεαρού συμπολίτη μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι διοργανωτές διαθέτουν συμβολικές προσκλήσεις για την ημέρα των αγώνων, αντί του ποσού των 5€, ωστόσο η συνεισφορά του καθενός καθορίζεται από τη διάθεση, αλλά και τις δυνατότητές του. Μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα και τους συμμετέχοντες, επίλεκτους και βετεράνους, που θα αγωνιστούν στους δύο αγώνες ζωής.

Συγκεκριμένα:

ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

(Διάρκεια 2 10λεπτα)

AEGEAN OLD BOYS - LESVOS OLD BROTHERS:
Κόουτς: ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ - Κόουτς: ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:
Στέλιος Κακαγιάννης, Αλέκος ελευθερίου, Νεκτάριος Ζηρόπουλος, Παναγιώτης Λεβεντέλλης, Παναγιώτης Καρέκος, Πάρης Βουρλιώτης, Ιγνάτης Μαλαματίνας, Θοδωρής Γιαννίκος, Δημήτρης Καραβατάκης, Βλασίλης Ανδριώτης, Γιάννης Χρυσουλάκης, Γιάννης Ρούσσος, Σταύρος Προκοπίου, Δημήτρης Βολικάκης

ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΒΟΡΡΑΣ - ΝΟΤΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΗΘΥΜΝΑΣ   ΑΙΓΕΥΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΑΟ   ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΠΓ   ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΠΣ
ΑΡΙΩΝ ΓΣ   ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΑΟΜ   ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΣ    
Κόουτς: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ   Κόουτς: ΓΑΡΜΠΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται από 12 παίκτες | Διάρκεια αγώνα: 2 10λεπτα

Για πληροφορίες, σχετικά με τη διάθεση προσκλήσεων, καθώς και τρόπους ενίσχυσης του νεαρού συντοπίτη μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ελένη Μαριγλή και την Ντίνα Κωστακέλλη από τον ΣΕΔΚΑΛ ή εναλλακτικά με την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου. 

Χορηγοί επικοινωνίας των μπασκετικών αγώνων ζωής είναι η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα του νησιού "SportLesvos.gr" και η πρώτη σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα στο Νομό Λέσβου, "Εμπρός". 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey