Και η Κωστακέλλη στη Γ' Εθνική

15/02/2017 - 21:04

Μια ακόμα ευχάριστη είδηση για τη διαιτησία του μπάσκετ στη Λέσβο, αφού η Ντίνα Κωστακέλλη ανέβηκε κατηγορία στους πίνακες των διαιτητών.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας προχώρησε στην αξιολόγηση νέων διαιτητών, προάγοντας συνολικά 41 άτομα από την τοπική κατηγορία στη Γ' Εθνική. Ανάμεσα τους και η Ντίνα Κωστακέλλη του ΣΕΔΚΑΛ, που αναμένεται να κάνει τα πρώτα της βήματα σε αγώνες εθνικής κατηγορίας το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΕΔΚΑΛ είχε ήδη τέσσερις διαιτητές στους πίνακες και συγκεκριμένα την Ελένη Μαριγλή, τον Κώστα Ροδίτη, τον Παναγιώτη Σωτηρχέλλη και τον Μάκη Μυλωνά, ενώ με την είσοδο της Ντίνας Κωστακέλλη ο αριθμός πλέον ανέβηκε στους πέντε, γεγονός εντυπωσιακό από τη στιγμή που ως νησί η Λέσβος δεν έχει σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα. Ας μην ξεχνάμε ωστόσο, ότι πολύ πρόσφατα και ο καθηγητής διαιτησίας Σπύρος Σαλαβός εκλέχθηκε στο ΔΣ της ΟΔΚΕ.

Ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου εξέδωσε και ανακοίνωση: "Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΚΕ προχώρησε στην αξιολόγηση διαιτητών από την Τοπική Κατηγορία στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Συνολικά προήχθησαν (41) άτομα από όλη την Ελλάδα.

Από το Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, προήχθη κατηγορία η Κωστακέλλη Κωνσταντίνα. Το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου, της εύχονται καλή επιτυχία και καλά σφυρίγματα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey