Ο Θησέας τιμά τη μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη

17/04/2017 - 11:23

Για ακόμα μία χρονιά, αμέσως μετά το Πάσχα, οι διοικήσεις του Θησέα και των Ελπίδων Παναγιούδας διοργανώνουν σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λέσβου το 3ο Τουρνουά μπάσκετ "ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ".

Η Σοφία Δημολιάνη έφυγε από τη ζωή πάρα πολύ νέα. Υπήρξε Γενική Γραμματέας στις Ελπίδες Παναγιούδας από την ίδρυση του συλλόγου (2009) και μέχρι τον πρόωρο θάνατο της, ενώ επίσης ήταν πρωτοπόρος στην προσπάθεια για τη δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στο ήδη υπάρχον γήπεδο μπάσκετ της Παναγιούδας. Ένα όνειρο που περιμένει να υλοποιηθεί από τους συνεχιστές της μπασκετικής ιστορίας ενός χωριού, με δύο ομάδες, μεγάλη ιστορία, δεκάδες τίτλους και πολύ όρεξη για συνέχιση αυτού του όμορφου «ταξιδιού».

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα (17/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι ακαδημίες μπάσκετ του Αιγέα Πλωμαρίου και των Ελπίδων Παναγιούδας, τα παιδικά τμήματα του Αιολικού και του Θησέα Παναγιούδας, καθώς και τα γυναικεία του Αιγέα, της Ολυμπιάδας Μήθυμνας και του Θησέα.

Το πρόγραμμα:
17:30 Ελπίδες Παναγιούδας-Αιγέας Πλωμαρίου (αγώνας ακαδημιών)
18:30 Αιολικός-Θησέας Παναγιούδας (παιδικό)
19:45 Τελετουργικό
20:00 Θησέας Παναγιούδας–Αιγέας/Ολυμπιάς (γυναικών)

Σημειώνεται ότι οι δύο πρώτοι αγώνες θα έχουν διάρκεια τεσσάρων οκταλέπτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey