Συγκίνησε το τουρνουά για τη Σοφία Δημολιάνη

19/04/2017 - 16:07 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2018 - 16:57

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αμέσως μετά το Πάσχα, οι διοικήσεις του Θησέα και των Ελπίδων Παναγιούδας διοργάνωσαν σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, το 3ο Τουρνουά μπάσκετ «Σοφία Δημολιάνη».

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη της πρώην γενικής γραμματέα των Ελπίδων Παναγιούδας, που έφυγε από τη ζωή πάρα πολύ νέα. Μιας προσωπικότητας που ήταν πρωτοπόρος στην προσπάθεια δημιουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου στο ήδη υπάρχον γήπεδο μπάσκετ της Παναγιούδας, όνειρο που καλούνται να υλοποιήσουν οι συνεχιστές της μπασκετικής ιστορίας του χωριού, οι ομάδες του οποίου έχουν μεγάλη ιστορία, δεκάδες τίτλους και πολύ όρεξη για συνέχιση αυτού του όμορφου «ταξιδιού».

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε τη Λαμπροδευτέρα (17/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Σε αυτό συμμετείχαν οι ακαδημίες μπάσκετ του Αιγέα Πλωμαρίου και των Ελπίδων Παναγιούδας, τα παιδικά τμήματα του Αιολικού και του Θησέα Παναγιούδας, καθώς και τα γυναικεία των Αιγέα, Ολυμπιάδας Μήθυμνας και του οικοδεσπότη Θησέα.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν το ΝΠΔΔ του Δήμου Λέσβου για την υποστήριξη, τους Συνδέσμους Διαιτητών-Κριτών Λέσβου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και φυσικά όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey