Φιλανθρωπικός αγώνας από τα Σώματα Ασφαλείας

08/05/2017 - 16:58

Έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, διοργάνωσε η τοπική διοίκηση Λέσβου του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πριν λίγες ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Σε αυτόν έλαβαν μέρος παίκτες προερχόμενοι από τα Σώματα Ασφαλείας του τόπου μας, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο σκοπός του αγώνα ήταν η συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, σε ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε θερμά, όλους εκείνους που προσέφεραν τρόφιμα για το σκοπό αυτό και ιδιαίτερα τα συνδικαλιστικά σωματεία των τριών υπηρεσιών, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου - Λήμνου και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου. Επιπρόσθετα, τον Δήμο Λέσβου για τη παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης και τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου για τη συμμετοχή τους στον αγώνα αφιλοκερδώς.

Σημειώνεται, ότι τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης παρουσία του υπεύθυνου κ. Αθανάσιου Φραγκόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την προσπάθεια αυτή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey