Γιορτή του μπάσκετ από τον Αιολικό! [pics & vid]

23/05/2017 - 15:32

O Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 1ο 3on3 AIOLIKOS BASKETBALL στο γήπεδο των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης, το σαββατοκύριακο.

Πολλά μικρά παιδιά βρέθηκαν εκεί το διήμερο και χάρηκαν το μπάσκετ, σε ένα τουρνουά που είχε ως στόχο να φέρει τη νεολαία κοντά στο άθλημα, αλλά και κοντά στο σύλλογο, με στόχο την ανάπτυξη ακόμα περισσότερο των ακαδημιών.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΦΑΜ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά. Αναλυτικά:

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης θα ήθελε να ευχαριστήσει το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού για την συνεργασία αλλά και την καθοριστική συμβολή στην υλοποίηση αυτού του 1ου 3on3 AIOLIKOS BASKETBALL. Επίσης, να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να έχουμε πρόσβαση στα σχολεία και να προωθήσουμε το τουρνουά και φυσικά το άθλημα που υπηρετούμε. Θα ήταν ατόπημα αν δεν αναφέραμε και εάν δεν ευχαριστούσαμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου για την εθελοντική τους προσφορά και την τιμή που μας έκαναν να στέκονται για πολλές ώρες ώστε οι αθλητές μας να μην διατρέξουν κανέναν κίνδυνο. Τέλος, τις επιχειρήσεις Γρηγορίου Ασημάκης και Αφοι Χατζημανωλάκη, για την δωρεάν διάθεση νερών και φρούτων αντίστοιχα που είχαμε για τους μικρούς μας αθλητές.

Ευχαριστούμε φυσικά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν για περίπου πέντε ώρες τα παιδιά τους, ελπίζουμε να το διασκέδασαν και να τους έχουμε κοντά μας στο νέο μας ξεκίνημα. Να σας ενημερώσουμε πως πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσουμε το 6ο Τουρνουά «Δημήτρης Κουκέλλης» που έχει γίνει θεσμός, σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου. Επίσης θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διοργανώσουμε μια μεγάλη εκδήλωση το επόμενο καλοκαίρι! Θα θέλαμε να σας έχουμε κοντά μας όλους δε κάθε μας βήμα. Σας ευχαριστούμε όπως και να έχει για την τιμή που μας κάνατε και μας εμπιστευτήκατε.

Με εκτίμηση,

ΣΦΑΜ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey