Απεντόμωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης!

25/10/2017 - 14:49 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2017 - 16:14

Όλα τα είχε το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, τα έντομα που εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες του έλειπαν!

Συγκεκριμένα, κάποιοι παρατηρητικοί χρήστες της αθλητικής εγκατάστασης διαπίστωσαν ότι υπήρχαν εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου κάποια έντομα, τα οποία "μαγνήτιζαν" οι αναμμένες λάμπες οροφής με αποτέλεσμα εν συνεχεία να... πέφτουν στο χώρο του παρκέ, αλλά και στις κερκίδες. 

Άμεσα, λοιπόν, το πρωί ο αθλητικός χώρος έκλεισε με απόφαση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και συνεργείο απολύμανσης προχώρησε σε απεντόμωση, ώστε να γίνει εκ νέου λειτουργικό το γυμναστήριο και να ανοίξει τις πύλες του ξανά από το απόγευμα της Παρασκευής, για να υποδεχθεί και την αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου. 

Μιλώντας στο "SL", ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Δημήτρης Αλεξίου επεσήμανε: "Κατ' αρχήν θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν πρόκειται για ψύλλους, όπως κάποιοι αβίαστα ισχυρίστηκαν, δημιουργώντας μια μικρή αναστάτωση σε αθλητές και προπονητές. Εντοπίστηκαν κάποια φτερωτά έντομα και άμεσα δώσαμε εντολή σε απολυμαντικό συνεργείο να προβεί στην απαιτούμενη απεντόμωση. Το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης δεν θα λειτουργήσει για δύο ημέρες, όπως μας συμβούλεψαν. Ακολούθως το πρωί της Παρασκευής, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η επίδραση των φαρμάκων, η αθλητική εγκατάσταση θα καθαριστεί εξονυχιστικά και από το απόγευμα θα δοθεί ξανά προς χρήση στις ομάδες."

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey