Σχολή διαιτησίας από ΣΕΔΚΑ Λέσβου

02/11/2017 - 16:43

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου διοργανώνει σχολή διαιτησίας για νέους διαιτητές στο άθλημα του μπάσκετ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την πρόεδρο του ΣΕΔΚΑ Λέσβου Ελένη Μαριγλή στο τηλέφωνο 6977801347.

Με αφορμή τη νέα σχολή διαιτησίας, το "SL" επιχειρεί ένα μικρό αφιέρωμα στους νέους διαιτητές, που πήραν τα διπλώματά τους στην προηγούμενη σχολή και σφυρίζουν αρκετά παιχνίδια, χάρη στο ταλέντο τους, τη συνέπειά τους και του προσανατολισμού τους πάνω στο αντικείμενο της διαιτησίας.

Μπορεί το μπάσκετ στο νησί μας τα τελευταία χρόνια να μη βρίσκεται στα καλύτερα του, ωστόσο ανοδική πορεία καταγράφει ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου, με πέντε διαιτητές σε εθνικές κατηγορίες πέρυσι και νέα παιδιά που ακολουθούν από πίσω, αφήνοντας προσδοκίες για το μέλλον. Η τελευταία σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ Λέσβου πραγματοποιήθηκε το 2015 με 14 αποφοίτους. Η παρουσία τους στα γήπεδα του νησιού κρίνεται ελπιδοφόρα και δεν αποκλείεται μέσα στο 2018 να επιλεγούν κάποιοι και για τις εθνικές κατηγορίες, ακολουθώντας το δρόμο της Ελένης Μαριγλή, του Κώστα Ροδίτη, του Παναγιώτη Σωτηρχέλλη, του Μάκη Μυλωνά και της Ντίνας Κωστακέλλη.

Θεόφιλος ΜυζίκαςΜάριος ΤζαγκατζήςΓιώργος ΚαλαρέμαςΘάνος Μπατσίλος και Βαγγέλης Παπαδημητρίου είναι πέντε εξ' αυτών που προέκυψαν μέσα από την τελευταία σχολή, προσφέροντας λύσεις στα διαιτητικά μονοπάτια των τοπικών πρωταθλημάτων, με σταθερούς ορισμούς και φέτος, αποδεικνύοντας πως η επιμόρφωση στο ΣΕΔΚΑ Λέσβου δεν σταματά ποτέ και συνεχώς εμφανίζονται νέοι ταλαντούχοι διαιτητές στο άθλημα, κάτι που είναι και ζητούμενο εξάλλου μέσα από την πραγματοποίηση τέτοιων σχολών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey