Εθελοντική αιμοδοσία και τα οφέλη της

03/03/2015 - 11:30

Mια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει το τμήμα νεολαίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυελού των Οστών Μυτιλήνης, την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Θέμα της είναι η «Εθελοντική αιμοδοσία και τα οφέλη της», με ομιλητές την κ. Ευφροσύνη Τσιρώνη, Επιμελήτρια Α' Αιμοδοσίας – Αιματολογικού, ιατρού βιοπαθολόγου του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, τον κ. Δημήτριο Γώγος, ιατρό αιματολόγος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, τον κ. Νικόλαο Μαυρογένη, ιατρό ειδικό παθολόγο και την κ. Τότα Δρούζα, ψυχολόγο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αναγκαιότητας και κοινωνικής πρωτοβουλίας του Συλλόγου για την ενίσχυση της Εθελοντικής προσφοράς αίματος και θα μπορούσε να βρει πρόσφορο έδαφος στην αθλητική κοινότητα του νησιού μας, που είναι ιδιαιτέρως ενεργή μέσα από τις συλλογικές διοργανώσεις σε όλα τα σπορ.

Το "SL" και η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυελού των Οστών Μυτιλήνης, με web banners που εμφανίζονται περιοδικά στην ιστοσελίδα μας, προτρέποντας να αφιερωθούν πέντε λεπτά από το χρόνο του καθένα για να σωθεί μια ζωή. Θυμίζουμε ότι η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 9-10-11 Μαρτίου (09:00-13:00 & 17:00-21:30) στο Επιμελητήριο Λέσβου, στην Προκυμαία Μυτιλήνης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey