Σέντρα στις 19:30 με ματσάρες πρόκρισης

23/06/2015 - 13:54

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα η αγωνιστική δράση του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY, που διοργανώνεται στο Olympico της Νεάπολης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα τροποποιήθηκε ελαφρώς, μετά την αποχώρηση του BE HAPPY, που χάνει άνευ αγώνα κόντρα στον ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ. Αντί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στις 19:30 θα κοντραριστούν FAME COFFEE και LAS VAKETAS, σε μια αναμέτρηση που κρίνει πρόκριση, αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν 2 βαθμοί και όπως όλα δείχνουν μία εκ των δύο θα περάσει στην επόμενη φάση. Κάτι που καθιστά μονόδρομο τη νίκη για τους LAS VAKETAS, σε αντίθεση με το FAME COFFEE που βολεύεται με δύο αποτελέσματα.

Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον, μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται πάνω και κάτω από τη γραμμή της πρόκρισης. Ο λόγος για τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ των 6 βαθμών, που αντιμετωπίζουν τους BAD BOYS των 5 βαθμών, έχοντας και ένα ματς περισσότερο.

Στις 21:30 θα ακολουθήσει το παιχνίδι AUTO GARAGE - BARRIΟ, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει της συνέχειας. Οι Λουτραγώτες πάντως έχουν το πλεονέκτημα, σε αντίθεση με το AUTO GARAGE που μπορεί να μπει σε περιπέτειες από μια ενδεχόμενη ήττα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey