Συναρπαστικές μονομαχίες!

25/06/2015 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2015 - 11:07

 FAME COFFEE - LAS VAKETAS 4-4

Συναρπαστικές μονομαχίες επεφύλασσε η Τρίτη με το FAME COFFEE και τους LAS VAKETAS να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 4-4 σε ένα επεισοδιακό πάντως παιχνίδι με ανόητες διενέξεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Το άστρο του Άνταμ όμως πρόλαβε να λάμψει για το FAME COFFEE ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ και έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ μέχρι και με 4-1. Οι LAS VAKETAS όμως αντέδρασαν, ισοφάρισαν τελικά σε 4-4 και πήραν πολύτιμο βαθμό που τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση στα επόμενα τελευταία παιχνίδια.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ - BAD BOYS 8-6

Τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗ προσπέρασαν τους BAD BOYS στη βαθμολογία και πλέον βλέπουν… πρόκριση! Το παιχνίδι ήταν οριακό για τις δύο ομάδες που έπαιζαν τη συνέχειά τους στο θεσμό και κρίθηκε στις μεγαλύτερες αντοχές των ΕΠΙΠΛΩΝ. Τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗ βέβαια έπαιξαν επικίνδυνα με την φωτιά, καθώς βρέθηκαν να προηγούνται με 7-3, αλλά στη συνέχεια ο Σπέρκος με αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ λίγο έλειψε να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι. Ωστόσο το 8-6 δικαίωσε τα ΕΠΙΠΛΑ…

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

BARRIO - AUTO GARAGE 8-5

Ένας βαθμός θα βόλευε και τις δύο ομάδες που είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά το BARRIO με ανατροπή στην επανάληψη, πήρε το «τρίποντο» και με έναν Σκαλοχωρίτη «δαιμονισμένο». Στο πρώτο μέρος το AUTO GARAGE προηγήθηκε με 3-2, έφτασε στο 4-2 στην επανάληψη αλλά ως εκεί… Με πολύ όμορφα τέρματα του Σκαλοχωρίτη, το BARRIO έκανε την ανατροπή και επικράτησε με το τελικό 5-8.

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey