OXY από άλλο... πλανήτη!

25/06/2015 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 01/07/2015 - 12:55

HERTZ - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ 5-10

Το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ συνεχίζει να διεκδικεί την πρωτιά και τίποτα άλλο από τον όμιλο, λυγίζοντας και την HERTZ με σκορ 10-5. Το πρώτο μέρος όμως με πρωταγωνιστή τον Νίκο Τσολάκη ανήκε στο… αουτσάιντερ της βραδιάς, που έφτασε στο σημείο να προηγείται με 3-2. Όμως η ομάδα του Παναγιώτη Βάλεση αντέδρασε και με τους Λαλά και Χατζηκυριάκο να αναλαμβάνουν δράση, έφτασε στο τελικό 5-10.

Σκόρερς: Τσολάκης (3), Σαμαράς (2) [HERTZ] – Αθανασέλλος (2), Λαλάς (4), Σεραφίγγος (2), Χατζηκυριάκος, Αντωνιάδης [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ - ΟΧΥ 4-9

Ένα σπουδαίο ντέρμπι κορυφής από ένα ζευγάρι που θα το ξαναδούμε πιθανά σε παιχνίδι που θα κρίνει πολλά περισσότερα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Olympico την Τετάρτη το απόγευμα. Το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ με εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να προηγείται με 4-1 στο σκορ, αλλά η επανάληψη ανήκε εξ ολοκλήρου στο ΟΧΥ. Που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε καταρχήν μία μεγάλη νίκη γοήτρου με σκορ 4-9!

Σκόρερς: Ραφ. Κουνιαρέλλης, Τουμπακάρης, Βέντος, Μαλακός [ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ] – Βαμβουκλής (4), Νερατζής, Σαμπάνης [ΟΧΥ]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΕΜΙGRANTET - LA PANDILLA 7-5

Υποψηφιότητα για θέση στην πρώτη τριάδα που εγγυάται καλύτερο… όμιλο για τη συνέχεια, θέτει από χτες η EMIGRANTET που κέρδισε με 7-5 τη LA PANDILLA που έμεινε πέμπτη στη βαθμολογία. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον, οι EMIGRANTET πήραν ευρύ προβάδισμα μέχρι και με 7-2 στο σκορ, αλλά η LA PANDILLA αντέδρασε, μέχρι όμως ενός σημείου. Τελικό σκορ 7-5.

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey