Oι "8" των προημιτελικών

04/07/2015 - 11:42 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2015 - 11:55

Το 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY διανύει πλέον τις τελευταίες ημέρες του στο Olympico, μετά και την ολοκλήρωση της Β' Φάσης το βράδυ της Παρασκευής, από την οποία προέκυψαν οι οκτώ ομάδες, που θα λάβουν μέρος στα προημιτελικά και στις νοκ άουτ αναμετρήσεις του θεσμού.

Συναρπαστικές μάχες επεφύλασσαν προκρίσεις ή και αποκλεισμούς, πρώτες και δεύτερες θέσεις, αλλά κυρίως όμορφα γκολ που ξεσήκωσαν αρκετές φορές την κερκίδα.

Βάσει του συστήματος διεξαγωγής από τους τρεις ομίλους της Β' Φάσης θα προκρίνονταν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι δύο καλύτεροι τρίτοι. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και αφού δεν είχαν προκύψει ισοβαθμίες, το ενδιαφέρον στράφηκε στις τρίτες θέσεις, εκεί όπου τελικά η πρόκριση κρίθηκε στο γκολ.

Από τον Γ' Όμιλο, οι EMIGRANTET πέρασαν ως πρώτοι και ακολούθησε το OXY ως ο καλύτερος 2ος συνολικά στη Β' Φάση. Από το Δ' Όμιλο προκρίθηκαν, ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ ως πρώτος, το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ ως δεύτερος, αλλά και οι LAS VAKETAS ως οι καλύτεροι τρίτοι της διοργάνωσης. Από τον Ε' Όμιλο συνεχίζουν το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ ως πρώτο, το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 ως οι χειρότεροι δεύτεροι της Β' Φάσης και το BARRIO ως οι χειρότεροι τρίτοι της Β' Φάσης.

Εκτός προημτελικών έμειναν τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ, που παρά την εξαιρετική τους παρουσία στη Β' Φάση, αποκλείστηκαν για ένα γκολ. Η παρέα του Παναγιώτη Κωντηβέη είχε 3 βαθμούς, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες στην 3η θέση των δύο άλλων ομίλων. Επόμενο κριτήριο ήταν η συνολική διαφορά τερμάτων και εκεί με απολογισμό 19-22 (-3) περίμενε τα αποτελέσματα της Παρασκευής για να διαπιστώσει αν προκρίνεται ή όχι. Οι LAS VAKETAS, με τη νίκη τους 11-4 επί της LA PANDILLA, ολοκλήρωσαν με διαφορά τερμάτων 21-21 (0), ενώ το BARRIO κερδίζοντας στο τέλος το FAME COFFEE με 5-11, έφτασε στο 21-23 (-2) και πήρε το τελευταίο προνομιούχο εισιτήριο στους "8", κυριολεκτικά για ένα γκολ.

Τη Δευτέρα (6/7), οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Olympico θα φιλοξενήσουν τους προημιτελικούς του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY. Από τις 18:30 η αγωνιστική δράση ξεκινά με τον αγώνα EMIGRANTET - BARRIO. Στις 19:30 τη σκυτάλη παίρνουν ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ -  LAS VAKETAS. Ακολουθεί στις 20:30 ο αγώνας ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 και στις 21:30 το παιχνίδι OXY - ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey