Κρίθηκε στο γκολ...

07/07/2015 - 12:22 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2015 - 11:43

LAS VAKETAS - LA PANDILLA 11-4

Aγώνας με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες μάχονταν για τη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να οδηγήσει στα προημιτελικά. Τελικά, οι LAS VAKETAS βρήκαν τις λύσεις επιθετικά και ξεπέρασαν το εμπόδιο της LA PANDILLA, που ξέμεινε από δυνάμεις προς το τέλος. Το 11-4 χάρισε την πρόκριση στην παρέα του Λάμπη Βαρλάμου, αφού συγκέντρωσε την απαραίτητη διαφορά τερμάτων για να περάσει στους "8" ως η καλύτερη τρίτη ομάδα από τη Β' Φάση των ομίλων.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

BARRIO - FAME COFFEE 11-5

Ένα ματς που επίσης έκρινε πρόκριση, με το BARRIO να εξασφαλίζει στα τελευταία λεπτά την είσοδό του στα προημιτελικά, νικώντας με την παραίτητη διαφορά των 6 γκολ το FAME COFFEE. Έτσι η ομάδα του Στρατή Κούβαρη από τα Λουτρά ξεπέρασε για ένα μόλις γκολ στην κατάταξη τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΤΗΒΕΗΣ, "καπαρώνοντας" την πρόκριση ως η χειρότερη τρίτη ομάδα της Β' Φάσης ομίλων. Το FAME COFFEE προηγήθηκε με 0-2, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στο ημίχρονο με το σκορ στο 4-2. Στα τελευταία λεπτά η διαφορά μεγάλωσε και το τελικό 11-4 έφερε πανηγύρια για το BARRIO.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

 ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ - ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ 4-3

Σπουδαίο παιχνίδι, που θα έκρινε την πρωτιά στο συγκεκριμένο όμιλο. Ματς για γερά νεύρα, με το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ να παίρνει προβάδισμα από την αρχή, με 0-2 και 1-3, αλλά το ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ να κάνει την αντεπίθεσή του και με γκολ στα τελευταία λεπτά να παίρνει τη νίκη με σκορ 4-3.

Διαιτητής: Μανώλης Βόμβας

--> Περισσότερες ειδήσεις για το 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament <--

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey