Συναρπαστικοί προημιτελικοί!

07/07/2015 - 12:42 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2015 - 11:47

EMIGRANTET - BARRIO 9-4

O πρώτος προημιτελικός αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για τους EMIGRANTET, που πήραν προβάδισμα από πολύ νωρίς και μετά την αποβολή του Σκαλοχωρίτη είχαν ακόμα πιο ξεκούραστο έργο. Όσο κι αν το BARRIO πάλεψε για να μπει ξανά στο ματς, μειώνοντας από 7-0 σε 7-3, η παρέα των Πέτρου και Χρήστου Μπράκουλα εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά και χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί ο Μπαρντούλ Κούχια, που στα τελευταία ματς φαίνεται πως... κρατά δυνάμεις για τους τελικούς!

Σκόρερς: Αγκόλι (4), Κουπέ (2), Γκ. Κούχια (2), Χρ. Μπράκουλα [EMIGRANTET] - Κούτσας (4) [BARRIO]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ - LAS VAKETAS 5-4

Παρά το γεγονός πως πολλοί περίμεναν μια πιο άνετη επικράτηση, οι LAS VAKETAS κόντραραν στα ίσα τον ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ, που χρειάστηκε την πεντάλεπτη παράταση για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά. Οι LAS VAKETAS ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 και πήραν δύο φορές προβάδισμα, πριν ολοκληρωθεί ισόπαλο το Α' Ημίχρονο με σκορ 3-3. Στην επανάληψη, ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ ανέκτησε το προβάδισμα, ωστόσο η παρέα του Βαρλάμου ισοφάρισε με πέναλτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί όλα κρίθηκαν από μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Συβρή, που χάρισε τη νίκη στον ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ με 5-4.

Σκόρερς: Συβρής (2), Καβαλίκας (2), Μιχαλάκης [ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ] - Χατζηγιοβάννης (2), Γιοβάνης, Μαστραντωνάς [LAS VAKETAS]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

MIKΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2  5-3

Ο οικογενειακός "εμφύλιος" βρήκε ξανά νικητή το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από αρκετή ένταση. Η ομάδα των Βάλεση - Πολύζου είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και βρέθηκε να προηγείται με 3-2 στο ημίχρονο, διευρύνοντας το προβάδισμά της και σε 5-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης. Το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2 του Μπάμπη Χρόνη προσπάθησε να μπει ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ο Παναγιώτης Βουργουτζής μείωσε σε 5-3, αλλά το έργο τους ήταν πολύ δύσκολο...

Σκόρερς: Λαλάς (2), Μίχος (2), Σεραφίγκος [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ] - Π. Βουργουτζής (2), Καραγιάννης [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ 2]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

OXY - ΠITA MAKHΣ 3-3 (3-5πεν.)

Εξαιρετικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν ότι ήθελαν πολύ την πρόκριση, η οποία τελικά κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Το OXY ξεκίνησε... φουριόζο, προηγήθηκε με 3-0 στο Α' Ημίχρονο, όμως στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε δραματικά. Παρά το ότι το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ δεν είχε καν αλλαγή για πολύ ώρα στο ματς, πριν έρθει στα τελευταία λεπτά ο Ραφαήλ Κουνιαρέλλης για να δώσει μερικές ανάσες, όχι μόνο κατόρθωσε να παραμείνει στο ματς, αλλά ισοφάρισε και σε 3-3, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για την ολική ανατροπή στην κανονική διάρκεια. Πλήρωσε δηλαδή με το ίδιο νόμισμα το OXY, που στην Α' Φάση ομίλων όταν συναντήθηκαν ξανά μεταξύ τους οι δύο ομάδες είχε ανατρέψει το 4-0 σε 4-9! Η πεντάλεπτη παράταση δεν έβγαλε νικητή και έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, ο Νερατζής αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ ευστόχησε και στα πέντε σουτ και η πρόκριση πήγε στην ομάδα του Μιχάλη Κουτζιά, που έκανε πραγματική υπέρβαση!

Σκόρερς: Γάλας (2), Σαμπάνης [ΟΧΥ] - Κ. Κουνιαρέλλης, Μαλακός, Βέντος [ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ]

Πέναλτι: Τάκας (0-1), Μπίρης (1-1), Κ. Κουνιαρέλλης (1-2), Νερατζής (δοκάρι), Βέντος (1-3), Βαμβουκλής (2-3), Μαλακός (2-4), Γάλας (3-4), Ευαγγέλου (3-5)

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey