Έχουμε ζευγάρι τελικού!

09/07/2015 - 11:49 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2015 - 21:59

Οι δύο ημιτελικοί του 5th 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Olympico, παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες.

EMIGRANTET - ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ 4-3

O πρώτος χρονικά ημιτελικός ήταν συναρπαστικός σε εξέλιξη, με το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ να προηγείται και τους EMIGRANTET να κάνουν ολική ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το σκορ στο 3-1. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μιχάλη Κουτζιά προσπάθησε, ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε τον αντίπαλο, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες σε τετ α τετ. Οι EMIGRANTET βρήκαν ένα τέταρτο γκολ σε πολύ κρίσιμο σημείο, το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ μείωσε σε 4-3, αλλά ο χρόνος στην κλεψύδρα είχε τελειώσει και έτσι η παρέα των Κούχια, Μπράκουλα προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό!

Σκόρερς: Χρυσάφης (2), Γκ. Κούχια, Χρ. Μπράκουλα [EMIGRANTET] - Μαλακός (2), Κ. Κουνιαρέλλης [ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ - ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ 3-9

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ το δεύτερο ημιτελικό απέναντι στο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ, επικρατώντας με το ευρύ 3-9 σε ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των Βάλεση και Πολύζου. Λαλάς και Σεραφίγκος έκαναν πολύ γρήγορα το 0-4, βγάζοντας εντελώς εκτός ρυθμού τους αντιπάλους τους, που μείωσαν πάντως λίσγο πριν το ημίχρονο σε 1-4. Όμως και η επανάληψη κύλησε στο ίδιο τέμπο, με το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ να εκμεταλλεύεται κάθε λάθος στην άμυνα, σκοράροντας με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Σκόρερς: Συβρής, Μιχαλάκης, Καβαλίκας [ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ] - Λαλάς (3), Σεραφίγκος (3), Σαμπάνης (2), Μίχος [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey