Ώρα τελικών!

10/07/2015 - 10:53

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, μεταξύ του διαστήματος της διακοπής των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής προηγούμενης χρονιάς και της έναρξης της προετοιμασίας για την επόμενη, η καρδιά του ποδοσφαίρου χτύπησε ξανά στο 6x6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Olympico στη Νεάπολη.

Από τις αρχές του περασμένου Ιούνη, 18 ανεξάρτητες ομάδες από παρέες ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου, αλλά και στη Γ΄ Εθνική, διεκδίκησαν το 5ο Τρόπαιο στη διοργάνωση θεσμό του SportLesvos.gr και αύριο Παρασκευή, οι δύο φιναλίστ ομάδες EMIGRANTET και ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ θα διεκδικήσουν στο μεγάλο τελικό το τρόπαιο, αλλά και δέκα τηλεοράσεις LG 32 Full HD! Ο μεγάλος τελικός θα ξεκινήσει στις 21:30, ενώ η βραδιά που κλείνει άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση, επιφυλάσσει δύο ακόμα σημαντικούς αγώνες.

Φίλοι Ορφανού vs φίλοι Παπαντώνη

Καθώς την αυλαία θα ανοίξει στις 7 το απόγευμα η καθιερωμένη αναμέτρηση μεταξύ των φίλων των συντακτών της μοναδικής αθλητικής ιστοσελίδας της Λέσβου SportLesvos.gr και της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», του Μαρίνου Ορφανού και του Βαγγέλη Παπαντώνη. Με την ομάδα των φίλων Ορφανού θα αγωνιστούν οι παίκτες του Συνδέσμου Βετεράνων Λέσβου με επικεφαλής τον Δημήτρη Φωταρέλλη και με την ομάδα των φίλων Παπαντώνη θα αγωνιστούν οι παίκτες του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού με επικεφαλής τον Δημήτρη Καρακλά. Ανάμεσά τους και πολλοί αστέρες του παρελθόντος όπως ο Λάκης Μέγας, ο Στέλιος Μαντζουράνης, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, αλλά και συμμετοχές… έκπληξη!

Μικρός τελικός

Αμέσως μετά στις 20:00 θα ακολουθήσει ο μικρός τελικός της διοργάνωσης για την ανάδειξη της τρίτης καλύτερης ομάδας του τουρνουά που κερδίζει δέκα Tablet 7 E-Star, ανάμεσα στις ομάδες ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ και ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ.

Μετά το τέλος των αγώνων θα γίνουν οι απονομές στον πρώτο, στον δεύτερο και στον τρίτο της διοργάνωσης, αλλά και στον MVP ποδοσφαιριστή του τουρνουά από τους αντιδημάρχους Λέσβου Κώστα Κατσαρό και Νίκο Καρασάββα, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο και την πολιτευτή Βάσω Χοχλάκα.

Στα καθαρά αγωνιστικά νέα της διοργάνωσης, το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ που έχει στην τεχνική του ηγεσία τους Παναγιώτη Βάλεση και Γιώργο Πολύζο, κατάφερε να λυγίσει το ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ με σκορ 9-3 στον ημιτελικό. Οι νικητές με τους Τόλη Λαλά, Βαγγέλη Σεραφίγγο, Κλεομένη Παπαλόπουλο Σπύρο Μίχο, Αλέξη Καδή και Γιώργο Σαμπάνη λύγισαν την παρέα των Στρατή Κάμπερ, Άκη Μιχαλάκη, Γιώργου Συβρή και Θανάση Κουκέλλη. Στον άλλο ημιτελικό, οι ENIGRANTET των Κούχια και Μπράκουλα έκαναν την έκπληξη και άφησαν μετά από δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, εκτός τελικού, τους περσινούς πρωταθλητές του ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ και του Μιχάλη Κουτζιά με σκορ 4-3. Οι EMIGRANTEΤ, με τους Χρήστο Μπράκουλα, Γκέρτη Κούχια, οι οποίοι έχουν πάρει τα ηνία αφήνοντας στον πάγκο τους πρεσβύτερους Πέτρο Μπράκουλα και Μπαρντούλ Κούια, διεκδικούν μαζί με τους Χρυσάφη και Κοκκώνη το τρόπαιο, έχοντας «πετάξει» εκτός συνέχειας τους περσινούς πρωταθλητές Ραφαήλ και Κυριάκο Κουνιαρέλλη, που φέτος αγωνίζονται με φόντο πια την τρίτη θέση μαζί με τους Γιώργο Μαλακό, Βέντο, Τουμπακάρη, Σπετσιώτη και Αθανασιάδη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey