Η κούπα στο ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ!

12/07/2015 - 21:12 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2015 - 17:34

Κάτι λιγότερο από 500 φίλοι του ποδοσφαίρου, υποστηρικτές των SportLesvos.GR Tournaments όλα αυτά τα πέντε χρόνια, βρέθηκαν στις κερκίδες του Olympico στη Νεάπολη για να παρακολουθήσουν την τελευταία ημέρα του 5th 6X6 SportLesvos.gr Tournament Powered by OXY, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.

ΦΙΛΟΙ ΟΡΦΑΝΟΥ - ΦΙΛΟΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ 8-8

Στις 7.30 το απόγευμα όμως, την αυλαία την άνοιξαν παλαιοί και διαχρονικοί αγαπημένοι των λεσβιακών και όχι μόνο γηπέδων. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Λέσβου και ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, τίμησαν τον θεσμό για μία ακόμη χρονιά, φορώντας τις φανέλες του καθιερωμένου φιλικού των φίλων των συντακτών του SportLesvos. Χωρισμένοι στους φίλους του Μαρίνου Ορφανού και σε εκείνους του Βαγγέλη Παπαντώνη, έδωσαν μία ακόμη μοναδική παράσταση και αναδείχθηκαν τελικώς ισόπαλοι με σκορ 8-8…

Λάκης Μέγας, Στέλιος Μαντζουράνης, Δημήτρης Φωταρέλλης, Θοδωρής Παπαλόπουλος από τη μεριά των φίλων του Παπαντώνη και Θοδωρής Παπαδημητρίου, Μπέντο, Παναγιώτης Πιττός και Μαρίνος Μπαζίνας (και πολλοί άλλοι) από τη μεριά των φίλων του Ορφανού, προσέφεραν θέαμα και άνοιξαν την όρεξη για το… κυρίως πιάτο των τελικών. Ευχάριστη έκπληξη του φιλικού, η τιμητική πλακέτα των παλαιμάχων του νησιού μας προς τους συντάκτες του SportLesvos ως μία ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στην ενημέρωση και κατ΄ επέκταση στο ποδόσφαιρο. Φυσικά τους ευχαριστούμε θερμά, όπως και τον Νίκο Μάτα που έκανε την απονομή.

ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ- ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ 6-6 (5-4 πεν.)

Στον μικρό τελικό αναμετρήθηκαν οι ομάδες του ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ και του ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ. Δύο ομάδες που κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού… Το παιχνίδι φυσικά που διεξήχθη με φόντο την τρίτη θέση και το έπαθλο, ήταν δυνατό είχε συναρπαστικές μάχες και έμελλε να κριθεί στο τέλος και συγκεκριμένα στα πέναλτι. Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό αλλά οι δύο ομάδες βάδιζαν συνεχώς χέρι-χέρι στο σκορ. Ο Τουμπακάρης κρατούσε με τα γκολ του όρθιο το ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ του Μιχάλη Κουτζιά, ενώ ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ είχε βρεί τον τρόπο να παραβιάζει την εστία του Σπετσιώτη με τον Άκη Μιχαλάκη.

Το τελικό 6-6 οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση και ακολούθως στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Εκεί η διαδικασία είχε πρωταγωνιστή τον Κίμωνα Τουμπακάρη που πραγματικά κατάφερε να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ! Να αστοχήσει δηλαδή δύο φορές σε πέναλτι! Η διαδικασία ξεκίνησε λοιπόν με άστοχο χτύπημα του Κίμωνα, αλλά ο Παπαγεωργίου δεν μπόρεσε να δώσει στη συνέχεια τη νίκη στο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ αφού ο Σπετσιώτης απέκρουσε και έδωσε… παράταση στα πέναλτι. Όμως ο Κίμωνας νικήθηκε ξανά από τον Στρατή Κάμπερ και ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ δεν χαρίστηκε ξανά, παίρνοντας τη νίκη και την τρίτη θέση!

Σκόρερς: Μιχαλάκης (3), Αντώναρος, Σπάρταλης, Συβρής [ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ] - Τουμπακάρης (2), Αθανασιάδης, Κουνιαρέλλης Κ., Κουνιαρέλλης Ραφ. [ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ]

Διαιτητής: Παναγιώτης Ανδριάνης

ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ - EMIGRANTET 6-1

Λίγο πριν τις 10 ήρθε η ώρα στο ασφυκτικά γεμάτο Olympico να σημάνει η έναρξη του μεγάλου τελικού. Ο οποίος για μία ακόμη χρονιά, είχε ένα μεγάλο φαβορί και ένα μεγάλο αουτσάιντερ! Στη θέση του φαβορί το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ των Παναγιώτη Βάλεση και Γιώργου Πολύζου και στη θέση του αουτσάιντερ οι EMIGRANTET του Κούχια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες επιφυλακτικές αλλά μετά το 1-0 του Λαλά για το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ και την άμεση ισοφάριση των EMIGRANTET το παιχνίδι πήρε φρενήρη ρυθμό.

Εκεί όμως επικράτησε η εμπειρία, αλλά και η ποιότητα της ομάδας των Πολύζου-Βάλεση που επέμειναν στον υψηλό ρυθμό και δικαιώθηκαν με δύο καθοριστικά τέρματα των Λαλά και Σεραφίγγου που διαμόρφωσαν το σκορ σε 4-1 και έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ. Το δεύτερο μέρος αν και οι EMIGRANTET προσπάθησαν φιλότιμα, δεν προσέφερε άλλες συγκινήσεις και η κούπα μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια κατέληξε στην ομάδα του Παναγιώτη Βάλεση με το τελικό σκορ να γράφει 6-1!

Σκόρερς: Λαλάς (2), Σεραφίγγος (2), Αθανασέλλος, Μίχος [ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΕΝΑ] - Μπράκουλα [EMIGRANTET]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey