Διαγωνισμός ψαρέματος καλαμαριού στη Θερμή

06/09/2017 - 17:09 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2017 - 17:12

Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής «Ποσειδών» διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό ψαρέματος καλαμαριού, με πολλά βραβεία για τους νικητές και αρκετές εκπλήξεις.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο λιμάνι της Θερμής, με ώρα έναρξης του διαγωνισμού στις 5 το απόγευμα. Ο Σύλλογος έχει φροντίσει ώστε στους νικητές να απονεμηθούν κύπελλα και αντίστοιχα μετάλλια, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα. 

Συγκεκριμένα, το 1ο Βραβείο αφορά τη μεγαλύτερη ποσότητα αλιευμάτων σε βάρος, το 2ο Βραβείο τα περισσότερα σε αριθμό καλαμάρια και το 3ο Βραβείο το μεγαλύτερο σε βάρος καλαμάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν όλοι οι ερασιτέχνες αλιείς, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.  

Μετά την απονομή των επάθλων, θα ακολουθήσει μια μικρή γιορτή, με ψήσιμο των αλιευμάτων, έξω από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής «Ποσειδών», με τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων και των μελών του συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο εντευκτήριο του Συλλόγου, στο λιμάνι της Θερμής ή τηλεφωνικά στο 22510 71455, αλλά και μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική Διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey