Τιμούν τον Στρατή Αλεξίδη

24/06/2015 - 10:55

Ο Ν.Α.Π.Σ.Π. Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ», θέλοντας να τιμήσει τον αδικοχαμένο πρωταθλητή του, ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου, διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας, τα «Β' Αλεξίδεια».

Το απόγευμα του Σαββάτου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση υποδοχής των αθλητών και την Κυριακή, στις 8:30-15:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, μαζί με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το 2014 ο Αίολος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τα «Ά ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ», προς τιμήν του κωπηλάτη αθλητή μας Στρατή Αλεξίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, παρουσία του Προέδρου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Καρά, καθώς και εκπροσώπων των αρχών του τόπου. Στους αγώνες έλαβαν μέρος επτά σωματεία από όλη την Ελλάδα, αθλητές την Εθνικής μας, καθώς και καταξιωμένοι, πρώην αθλητές της Εθνικής ομάδας. Η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τους πάντες να φεύγουν ενθουσιασμένοι και εγχώρια και διεθνή μέσα να αγκαλιάζουν την εκδήλωση.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Μυτιλήνης επισημαίνει: "Ο Όμιλος μας έχασε από την «οικογένεια» του έναν αθλητή με πολλές και σημαντικές αθλητικές διακρίσεις, ο οποίος όμως ξεχώρισε κυρίως για το ήθος του. Με μεγάλη σεμνότητα λοιπόν, καλούμε τους φίλους του «ΑΙΟΛΟΥ» και του ιδίου να παραβρεθούν τις ημέρες αυτές, στις εγκαταστάσεις μας, στη Σκάλα Παμφίλων Μυτιλήνης."
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών αναμένεται η συμμετοχή σωμματείων από όλη την Ελλάδα και αυτό οφείλεται κυρίως στην ευγενική χορηγία της Hellenic Seaways, την οποία ευχαριστούν θερμά στην ίδια ανακοίνωση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ομίλου, στη Σκάλα Παμφίλων Μυτιλήνης. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτηση, τιμώντας έναν αθλητή - κόσμημα που μας αποχαιρέτισε πρόωρα, αλλά και τον ίδιο το σύλλογό του για τα όσα έχει προσφέρει στην κωπλασία εδώ και 21 χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey