Πέρασε από τεστ ανάπτυξης ο ΝΟΜ

09/01/2017 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 09/01/2017 - 17:25

Με την παρουσία της Ελευθερίας Αξιώτη, υπεύθυνης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων για τη Λέσβο, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (8/1), στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης τα αγωνιστικά τεστ της κατηγορίας ανάπτυξης για αθλητές και αθλήτριες γεννηθέντες τις χρονιές από 2003 ως 2007.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που η κ. Αξιώτη επισκέπτεται το νησί μας, βλέποντας από κοντά την εξέλιξη των μικρών κωπηλατών του ΝΟΜ. Συγκεκριμένα, μια μεγάλη ομάδα συμμετεχόντων, αφού πρώτα μυήθηκε στη σωστή τεχνική του αθλήματος, υποβλήθηκε στη συνέχεια σε τεστ φυσικής κατάστασης και με τις συμβουλές, αλλά και τις παραινλεσεις της κ. Αξιώτη, έθεσε καινούριους στόχους για το νέο έτος.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, σε ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε την κ. Αξιώτη για τις πολύτιμες συμβουλές, την ΕΚΟΦΝΣ που είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο της Λέσβου, στηρίζοντας πολύπλευρα, καθώς και τις προπονήτριες Δέσποινα Μαρίνου και Άννα Ζαχαρίου για την προσπάθεια που καταβάλλουν, όπως επίσης τους αθλητές και τις οικογένειες αυτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey