Με τέσσερις αθλήτριες ο ΝΟΜ στο Πανελλήνιο Κλειστής

11/01/2017 - 15:40 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2017 - 16:56

Με συμμετοχές και από τη Λέσβο θα πραγματοποιηθούν οι 1οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας στο κλειστό γυμναστήριο Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο (14/1).

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα δημοφιλές, σε όλο τον κόσμο σπορ, που κατακτά καθημερινά τις καρδιές χιλιάδων αθλουμένων όλων των ηλικιών και αποκτά πλέον επίσημη οντότητα και στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ, με την πολύχρονη τεχνογνωσία στη διοργάνωση σημαντικών αγώνων.

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας είναι γνωστοί και ως Indoor Rowing Championships. Σε αυτούς μπορούν να λάβουν μέρος όχι μόνο αθλητές της κωπηλασίας, αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, είτε στο σπίτι τους είτε στο γυμναστήριο. Είναι μια ευκαιρία για όλους να συναγωνιστούν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συνομήλικους τους, σε ένα αγώνα με υψηλές προδιαγραφές σε ένα πολύ όμορφο χώρο και παρουσία ένθερμου κοινού.

Από πλευράς Λέσβου θα λάβουν μέρος τέσσερις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, τις οποίες θα συνοδεύσει στην Αθήνα η προπονήτρια του συλλόγου Άννα Ζαχαρίου. Πρόκειται για τις Χρυσή Καλλίτσα, Μαρία Καρούλη, Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη και Μαρία Τσολάκη.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται να ξεπεράσει τις 400 συνολικά. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται να διαρκέσουν περίπου πέντε ώρες. Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν θα είναι απόστασης 500μ. 1000μ. και 2000μ. ενώ οι ηλικιακές κατηγορίες κυμαίνονται από 12 έως και 70+ ετών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey