Δύο αθλητές του ΝΟΜ στο Κοινόβιο Ανάπτυξης

10/04/2017 - 14:40 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2017 - 15:10

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο Κοινόβιο Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ στην κωπηλασία, το οποίο θα διεξαχθεί από 19 έως και 23 Απριλίου.

Πρόκειται για τον Αρτέμη Σαμαρά και την Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, που μαζί με 15 ακόμα επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες σωματείων όλης της Ελλάδας θα βρεθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για ένα πενθήμερο γεμάτο κωπηλασία. 

Στο πρώτο προπονητικό κοινόβιο της κατηγορίας ανάπτυξης επιλέχθηκαν αθλητές γεννημένοι το 2003 και 2004 μέσω από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα υπό την εποπτεία της αρμόδιας ομοσπονδιακής προπονήτριας Δήμητρας Γιαννιού και των συνεργατών της. Το κοινόβιο θα διεξαχθεί παράλληλα με την Α' Φάση του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι 17 αθλητές και αθλήτριες θα προσφέρουν εθελοντικά τις πρωινές ώρες υπηρεσίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το απόγευμα θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών.

Η προπονήτρια Δήμητρα Γιαννιού επεσήμανε: «Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κοινόβιο γιατί τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα στο άθλημά μας έχουν την δυνατότητα να ακούσουν από τους ίδιους τους παγκόσμιους πρωταθλητές , τους οποίους συναντάμε κατά την διάρκεια των αγώνων, πολύ σημαντικά πράγματα για την κωπηλασία. Επίσης έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν στην εκκίνηση μια βάρκα ενός πληρώματος με σπουδαίες επιτυχίες ή να το βοηθήσουν στα λεμβαρχεία. Όλες αυτές οι εμπειρίες είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να τις προσφέρουμε σε αθλητές που ξεκινάνε την κωπηλασία».

Σε ανακοίνωσή του ο ΝΟΜ συγχαίρει τις προπονήτριες Άννα Ζαχαρίου και Δέσποινα Μαρίνου, τους αθλητές Αρτέμη Σαμαρά και Ελένη – Μαρίνα Λεβεντέλλη, καθώς και τις οικογένειες τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey