Μεγάλο τελικό η Καλίτσα, μικρό η Δημητράκα!

21/04/2017 - 12:18 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2017 - 15:10

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης κάνει αισθητή για ακόμα μία φορά την παρουσία του στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξάγεται από την Πέμπτη (20/4) ως και την Κυριακή (23/4) στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Δύο αθλήτριες από τη Λέσβο συμμετέχουν στη διοργάνωση και μάλιστα έφτασαν ως τις τελικές σειρές των κατηγοριών τους.

Η Χρυσή Καλίτσα προκρίθηκε ως 2η από τον 2ο προκριματικό του σκιφ νεανίδων (09:14.80) και το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική κούρσα, που της εξασφάλισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό (1-6)! Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η αθλήτρια του ΝΟΜ αντιμετωπίζει μεγαλύτερες ηλικιακά αντιπάλους και παρ' όλα αυτά ξεχωρίζει, δείγμα του πλούσιου ταλέντου της σε μια διοργάνωση ιδιαιτέρως ανταγωνιστική με τις καλύτερες αθλήτριες Πανελληνίως. Και η Αρετή Δημητράκα όμως τα πήγε περίφημα, περνώντας επίσης ως 2η από τον 3ο προκριματικό στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών (10:22.18), με πολύ καλή απόδοση στον ημιτελικό, που της έδωσε μια θέση για τον μικρό τελικό (7-12).

Σε μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης πρωταγωνιστεί, αποδεικνύοντας ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από την Άννα Ζαχαρίου και τη Δέσποινα Μαρίνου αποδίδουν καρπούς ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο.

Αξίζει να τονιστεί η σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στη διοργάνωση οι επιλεγμένοι αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας ανάπτυξης, που το πρωί συμμετέχουν ως εθελοντές και το απόγευμα παρακολουθούν προπονητικό κοινόβιο υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης των προγραμμάτων ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ Δήμητρας Γιαννιού. Από τη Λέσβο και τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης έχουν επιλεγεί ο Αρτέμης Σαμαράς και η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey