Όλα έτοιμα για την Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

29/06/2017 - 14:36

Στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στην περιοχή Θέρμα του Κόλπου Γέρας θα πραγματοποιηθεί η Α' φάση της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, που διοργανώνει το σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία με τη συνεργασία και την πολύτιμη συνδρομή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Περισσότεροι από 80 νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 10 σωματεία της Ελλάδας θα λάβουν το "βάπτισμα" αγωνιζόμενοι στο σκιφ και στο διπλό σκιφ, σε απόσταση 1000μ, πριν ξεκινήσουν το αγωνιστικό τους ταξίδι στις επίσημες Πανελλήνιες διοργανώσεις των επομένων ετών. Η πόλη της Μυτιλήνης φιλοξενεί για πρώτη φορά τέτοια διοργάνωση και ήδη από χθες οι άνθρωποι του ΝΟΜ έχουν προετοιμάσει τον υγρό στίβο, με διαδρόμους και σημαδούρες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 12:00, ενώ την Κυριακή ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 08:15 και ο τελευταίος περίπου στις 11:50. Ο Ν.Ο. Μυτιλήνης συμμετέχει με 8 αθλητές και 6 αθλήτριες, υπό την καθοδήγηση των προπονητριών Άννας Ζαχαρίου και Δέσποινας Μαρίνου. 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά και του Δήμου Λέσβου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey